Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Ψηφιακή Σύγκλιση και ΟΤΑ:Ευκαιρίες αξιοποίησης υπαρχουσών υποδομών & νέες προκλήσεις

Το διήμερο 22-23 Απριλίου 2010 οργανώθηκε στα Χανιά μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση με θέμα :Νέες Τεχνολογίες και Τοπική Αυτοδιοίκηση.Στη διημερίδα ήταν εισηγητής και ο διαχειριστής του blog και έτσι οι αναγνώστες μας θα έχουν την ευκαιρία να πληροφορηθούν τις απόψεις όλων των ομιλητών και το διάλογο που ακολούθησε.

Σήμερα σας παρουσιάζουμε την εισήγηση του Αντωνίου Οικονόμου, Ειδικού συμβούλου της Ειδικής Γραμματείας Ψηφιακού Σχεδιασμού με θέμα :Ψηφιακή Σύγκλιση και ΟΤΑ:Ευκαιρίες αξιοποίησης υπαρχουσών υποδομών & νέες προκλήσεις.
Στην ομιλία του ο κ.Οικονόμου κάνει ένα απολογισμό των ψηφιακών δράσεων του ΕΠ "Κοινωνία της Πληροφορίας" και τονίζει τα πιο σημαντικά σημεία της δημόσιας διαβούλευσης του Υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας για το θέμα "Προτεινόμενες κατευθύνσεις και αρχές για την Ανάδειξη Διαχειριστή των Μητροπολιτικών Δικτύων Οπτικών Ινών – ΜΑΝ"

Διαβάστε την Παρουσίαση του κ. Οικονόμου

Για την πληρέστερη ενημέρωση οι αναγώστες μας μπορούν να διαβάσουν :

1. Δημόσια Διαβούλευση : Προτεινόμενες κατευθύνσεις και αρχές για την Ανάδειξη Διαχειριστή των Μητροπολιτικών Δικτύων Οπτικών Ινών – ΜΑΝ

2.Οι θέσεις των Δήμων για την Δημόσια διαβούλευση αξιοποίησης των ΜΑΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.