Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Βραβείο καλύτερης διαδρομής κρουαζιέρας

@Από το cretalive.gr
Μια πολύ σημαντική διάκριση δέχτηκε το λιμάνι του Ηρακλείου ενόψει της μεγάλης έκθεσης που θα γίνει το Μάρτιο στο Μαϊάμι των ΗΠΑ! Ο μεγάλος ταξιδιωτικός οργανισμός Cruises News Media Group απένειμε σε Ηράκλειο-Σαντορίνη-Κω-Ρόδο το βραβείο της καλύτερης διαδρομής  κρουαζιέρας  για το 2010 και καλούνται να βραβευθούν την άλλη Πέμπτη στην Μάλαγα της Ισπανίας! Το συγκεκριμένο βραβείο (Best Cruise Destination 2010) απονέμεται στη συγκεκριμένη διαδρομή μετά από έρευνα-ψηφοφορία που έγινε μεταξύ 10.000 επιβατών και ταξιδιωτικών πρακτόρων που ανέδειξαν τη διαδρομή ως την καλύτερη για τον χρόνο που πέρασε.


‘Είναι μια σημαντική διάκριση για μας , σε μια περίοδο που προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε την κρουαζιέρα στο Ηράκλειο’ τόνισε στο CRETALIVE’ ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΗ κ.Μπρας. Ο οποίος επισημαίνει και την ανάγκη να διαφημιστεί το Ηράκλειο ακόμη περισσότερο, κάτι που θα κάνει και ο οργανισμός συμμετέχοντας στην έκθεση του Μαϊάμι- εκεί ο στόχος είναι φιλόδοξος να ΄χτυπηθούν’ χώρες που παραδοσιακά πήγαιναν πολύ καλά στον τομέα της κρουαζιέρας.

Την ερχόμενη Τετάρτη έχει κι άλλο κρίσιμο ραντεβού, αυτή τη φορά με τον Ισραηλινό πρέσβη σε μια προσπάθεια να συσφιχθούν οι σχέσεις με το Ισραήλ τόσο σε επίπεδο κρουαζιέρας όσο και στο εμπορικό κομμάτι. ‘Τώρα οι γεωπολιτικές συνθήκες ευνοούν να προχωρήσουμε σε μια πιο στενή σχέση με το Ισραήλ’ τονίζει ο κ.Μπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.