Τρίτη 24 Μαΐου 2011

100 νέα ποδήλατα από χορηγία, στο Δήμο Ηρακλείου

Συνεργασία είχε ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης με τον Πρόεδρο του ΔΑΟΗ κ. Κώστα Βαρδαβά με θέμα τη χορηγία 100 νέων ποδηλάτων στο Δήμο Ηρακλείου αλλά και τη χρήση και συντήρηση των ποδηλάτων που υπάρχουν ήδη στο Δήμο.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η λειτουργία  και η καλή συντήρηση των ποδήλατων που διατίθενται στους πολίτες όλων των ηλικιών για βόλτα, ψυχαγωγία και άθληση στην περιοχή του Καράβολα.
Επίσης συζητήθηκε ο τρόπος λειτουργίας των 100 νέων – σύγχρονων ποδηλάτων που θα έρθουν στο Δήμο από χορηγό, το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.
Στη συνεργασία προγραμματίστηκε εντός των ημερών να ξεκινήσει σταδιακά η λειτουργία νέων σταθμών ποδηλάτων σε περιοχές όπως το Παγκρήτιο, η Πύλη Ιησού, το Πάρκο Λαχαναγοράς, το κλειστό των Πατελών κ.τ.λ για την εξυπηρέτηση των πολιτών μέσα στη πόλη.

Στις προθέσεις του Δήμου Ηρακλείου είναι να προωθήσει και να διευρύνει τη χρήση του ποδηλάτου που είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον μέσον και συνδυάζει την άθληση με την αναψυχή, τόνισε ο Δήμαρχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.