Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Ώρα για διακοπές !!!

Αγαπητοί Αναγνώστες ,

Με την σημερινή δημοσίευση της μετάφρασης του Ευρωπαϊκού Βαρόμετρου Ανταγωνιστικών Ταυτοτήτων των Πόλεων , της εταιρείας Saffron κλείνει και ο καλοκαιρινός κύκλος των αναρτήσεων του "Πόλεις και Πολιτικές".

Το ότι μας διαβάζετε , σημαίνει ότι εκτιμάτε την προσπάθειά μας.Εμείς , προσπαθούμε να σας ανταποδώσουμε την αγάπη, με όσο το δυνατόν πιο ενδιαφέρουσες δημοσιεύσεις.Το θέμα μας είναι ακόμα παρθένο στη χώρα μας , δεν απασχολεί δε ιδιαίτερα τις διοικήσεις των Ελληνικών πόλεων. Η αναγγελία του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Marketing και Branding Τόπου που θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο την Άνοιξη, με σκοπό να οριοθετήσει το αντικείμενο και να δημιουργήσει συνθήκες διάλογου αλλά και συνεργασίας μεταξύ επιστημόνων, ειδικευμένων συμβούλων, δημιουργών και εκπρόσωπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Ελλάδα είναι μια καλή είδηση.

Ο διαχειριστής του "Πόλεις και Πολιτικές" συμμετέχει στην Επιστημονική Επιτροπή του Συνεδρίου και θα προσπαθήσει να συμβάλλει με τις μικρές του δυνάμεις στην επιτυχία της προσπάθειας.
Ξανά μαζί στις 5 Σεπτεμβρίου !

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.