Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Mobility Week στη Λαμία

Δράσεις, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μετακίνησης (Mobility Week), και με κεντρικό σύνθημα «Εναλλακτική Μετακίνηση», διοργανώνουν ο Δήμος Λαμιέων και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct, σε συνεργασία με την τροχαία Λαμίας και τη Δημοτική Αστυνομία, με με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα αστικού περιβάλλοντος.
Έτσι, ο Δήμος Λαμιέων διοργανώνει:
- 5ος Ποδηλατικός γύρος Λαμίας την Κυριακή 18/09/2011, στον οποίο καλούμε όλους τους πολίτες να πάρουν το ποδήλατο τους για να κάνουν μια βόλτα στη πόλη.
Ώρα έναρξης 11:00 πμ από Πλατεία Πάρκου (Ρήγα Φεραίου) Αφετηρία και διαδρομή προς τις οδούς Καποδιστρίου, Παπαποστόλου, Ανδρέα Παπανδρέου, Κων/πόλεως, Θερμοπυλών, Καποδιστρίου και τερματισμό στην πλατεία Πάρκου.
Επίσης την ίδια ημέρα από ώρα 10:00 έως ώρα 13:00 θα λειτουργήσει ως προσωρινός ποδηλατόδρομος η οδός Καποδιστρίου.
- Καμπάνια ευαισθητοποίησης για τα δικαιώματα των πεζών με ιδιαίτερη έμφαση στις διαβάσεις πεζών της πλατείας Πάρκου, από 19 έως και 21 Σεπτεμβρίου και ώρες από 10:00 πμ μέχρι 11:00 πμ.
- Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο με αποκλεισμό του κέντρου πόλης από ώρα 9:00 μέχρι ώρα 13:00 για τα ΙΧ αυτοκίνητα και τα μηχανοκίνητα δίκυκλα. Η περιοχή αποκλεισμού οριοθετείται στην πλατεία Ελευθερίας από το ύψος του ΟΤΕ, την οδό Διάκου, την οδό Καραγιανοπούλου, περιμετρικά της πλατείας Πάρκου, και την οδό Κολοκοτρώνη. Επίσης, κλειστές θα είναι οι οδοί Δροσοπούλου και Σατωβριάνδου από το ύψος της οδού Πατρόκλου.

Πηγή: www.aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.