Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Ολυμπία: "Become Olympian" στην ΙΤΒ...

...και τον Richard Quest
του CNN!
Η Ολυμπία είναι η τιμώμενη πόλη στο Περίπτερο του ΕΟΤ στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Βερολίνου ΙΤΒ και δίνει τη δυνατότητα σε λίγους τυχερούς να ζήσουν από κοντά μια μοναδική εμπειρία: να παρακολουθήσουν, μέσα από το Στάδιο της Ολυμπίας, την κλειστή Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου...
 
...στις 10 Μαίου στην Ολυμπία και να εξασφαλίσουν και τη δωρεάν διαμονή τους για μια εβδομάδα στην πόλη της Ολυμπίας.
Την δράση αυτή με την ευκαιρία των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου φέτος, σχεδίασε και υλοποιεί μια ομάδα από εθελοντές- μέλη της πρωτοβουλίας Opentourism και επιστήμονες από την Ολυμπία.
Με την αιγίδα του Δήμου Ολυμπίας, πρότειναν στον ΕΟΤ να γίνει μια δωρεάν κοινή δράση που να στοχεύει στην ανάδειξη του Ολυμπιακού Ιδεώδους και της Ολυμπίας ανά τον κόσμο με σύγχρονες και στοχευμένες ενέργειες. 

 
H σχετική πρωτοβουλία υποστηρίζεται από την ιστοσελίδα http://becomeolympian.com/, ενώ ο διαγωνισμος γίνεται μέσω του facebook  αλλά αφορά και όλους όσοι επισκέφθηκαν το περιπτερο του ΕΟΤ και τον σχετικό χώρο της Ολυμπίας στην έκθεση ITB. 
Ο διαγωνισμός γίνεται με φωτογραφίες που θα βγάζουν στο περίπτερο του ΕΟΤ στην ΙΤΒ οι ενδιαφερόμενοι ή με τα like και τα retweet που θα κάνουν διακδικτυακά.
Στη συνέχεια, θα μπουν στην κλήρωση για να παρακολουθήσουν ζωντανά την αφή της φλόγας στην Ολυμπία στις 10 Μαίου για τους Ολυμπιακους Αγώνες του Λονδίνου και για τη μια εβδομάδα δωρεάν διαμονής στην Ολυμπία για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Πηγή :http://tourismlobby.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.