Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

ΠΕΔΙΟ_ΑΓΟΡΑ: Οι προτάσεις των πολιτών ζωντανεύουν την πλατεία Βαρβακείου

Inline image 1


Η πλατεία Βαρβακείου ζωντανεύει από τις προτάσεις των πολιτών για το μέλλον της γειτονιάς. Για ένα βράδυ, την Tετάρτη 27 Μαΐου 2015 από τις 19.00 εώς αργά τη νύχτα, συναντιόμαστε στο πάνω μέρος της πλατείας όπου παρουσιάζονται τα αποτελέσματα μιας σειράς εργαστηρίων πολιτών στο πλαίσιο του εγχειρήματος ΠΕΔΙΟ_ΑΓΟΡΑ.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, παρακολουθούμε την καθημερινή ζωή της πλατείας μέσα από την έκθεση φωτογραφίαςη πόλις” της Ομάδας METApolis. Kαθόμαστε γύρω από ένα ανοιχτό τραπέζι του Slow Food, για να γευτούμε προϊόντα της γειτονιάς και μοιραζόμαστε αναμνήσεις για το παρελθόν της και προσδοκίες για το μέλλον της. Φτιάχνουμε σβόλους σπόρων καθώς προτείνουμε λύσεις για τον κανονισμό λειτουργίας της αγοράς. Παρακολουθούμε τον τελικό αγώνα ποδοσφαίρου (Dnipro - Sevilla) για το Europa League και γνωρίζουμε τους ανθρώπους της πλατείας υπό τις μουσικές του DJ Seou.
Θα προηγηθεί στις 18.00 στον 1ο όροφο του ξενοδοχείου Centre Square Hotel (Aριστογείτονος 15) επί της πλατείας Βαρβακείου, η παρουσίαση λήξης του έργου Πλατφόρμας Πολιτικής Καινοτομίας από την Place Identity, την Culture Polis και SciFy, για τον επανασχεδιασμό των διαδικασιών λήψης αποφάσεων σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.