Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Ανθεκτική Αθήνα :Διερεύνηση της Δημιουργικής οικονομίας της πόλης

Η διαγνωστική φάση της Ανθεκτικής Αθήνας συνεχίζεται και στο πλαίσιο της διερευνώνται οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η πόλη και οι ευκαιρίες αντιμετώπισης τους!
Για αυτό το λόγο στο Πρώτο Πεδίο Διερεύνησης και σε συνεργασία με φοιτητές του προπτυχιακού μαθήματος “Πολιτιστική Επιχειρηματικότητα” του Παντείου Πανεπιστημίου , πραγματοποιούμε μια σύντομη έρευνα για να καταλάβουμε καλύτερα το πεδίο της δημιουργικής οικονομίας και τη σχέση της με την Αθήνα. Αφιερώνοντας 5′ για να συμπληρώσετε το παρακάτω ερωτηματολόγιο θα μας βοηθήσετε να συγκεντρώσουμε ακόμα περισσότερα κομμάτια της λύσης.
Θα χαρούμε να διαβάσουμε τις απαντήσεις σας και θα επανέλθουμε με τα επόμενα βήματα στην διαμόρφωση και υλοποίηση της Στρατηγικής Ανθεκτικότητας της Αθήνας.Θα το βρείτε σε αυτό το σύνδεσμο  .
Σας προσκαλούμε να συμπληρώσετε και να μοιραστείτε στα δίκτυα σας το ερωτηματολόγιο που φτιάξαμε με φοιτητές του προπτυχιακού μαθήματος "Πολιτιστική Επιχειρηματικότητα" του Παντείου Πανεπιστημίου!
"Αν ασχολείσαι επαγγελματικά με μια δημιουργική απασχόληση ,συμπλήρωσε το παρακάτω ερωτηματολόγιο για να μας βοηθήσεις να καταλάβουμε το πεδίο της δημιουργικής οικονομίας και τη σχέση της με την πόλη μας!"



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.