Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Κοζάνη : Σε διαβούλευση το στρατηγικό σχέδιο Μάρκετινγ

Ο δήμος Κοζάνης ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις του μάρκετινγκ και branding πόλεων προχώρησε στη κατάρτιση του Στρατηγικού Σχεδίου Μάρκετινγκ Δήμου Κοζάνης 2020. Το σχέδιο έχει τεθεί σε διαβούλευση  από χθες 19/01/2015.
Το σχέδιο υλοποιείται στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης, που υπογράφηκε μεταξύ του Δήμου Κοζάνης και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στις 3 Δεκεμβρίου 2013, στην Κοζάνη. Το έργο προέκυψε από την ανάγκη επαναπροσδιορισμού της ταυτότητας της πόλης, με βάση τις σύγχρονες τάσεις του μάρκετινγκ/branding πόλεων, ώστε ταυτόχρονα με το ενεργειακό προφίλ της πόλης, να αναδειχθεί η ιστορική-πολιτιστική της κληρονομιά, τα φυσικά και γεωγραφικά της πλεονεκτήματα.
Αντικείμενο και σκοπός του έργου, βάσει σύμβασης, είναι να αποτελέσει ένα στρατηγικό εργαλείο σχεδιασμού, ανάλυσης, αξιολόγησης και υλοποίησης συγκεκριμένων δράσεων και πολιτικών προώθησης, που να συμβάλλουν στη μέγιστη δυνατή υποστήριξη της πόλης της Κοζάνης και στη διαμόρφωση ενός αποτελεσματικού πλαισίου εξωστρέφειας της εικόνας της και της δυναμικής της σε τομείς όπως ο τουρισμός, ο πολιτισμός, η επιχειρηματικότητα, η ενέργεια, τα ειδικά γεγονότα-δράσεις.
Ειδικότερα, ο Δήμος κοινοποιεί στη διαδικτυακή πλατφόρμα το αντικείμενο της Δημόσιας διαβούλευσης που περιλαμβάνει: 

- συνοπτική περιγραφή του αντικειμένου δημόσιας διαβούλευσης 
- επιπλέον πληροφοριακό υλικό που αφορά στο αντικείμενο δημόσιας διαβούλευσης
- στοιχεία επικοινωνίας του υπεύθυνου της δημόσιας διαβούλευσης
- στοιχεία και οδηγίες για τη διαδικασία συμμετοχής των ενδιαφερομένων 
- ημερομηνίες έναρξης και λήξης της δημόσιας διαβούλευσης.

Ο Δήμος Κοζάνης μέσω της ηλεκτρονικής δημόσιας διαβούλευσης επεκτείνει τον ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες και τους τοπικούς φορείς δημόσιου και ιδιωτικού τομέα ενημερώνοντας τους για τα συλλογικά προβλήματα του τόπου με σκοπό να τους μετατρέψει σε ισότιμα μέλη στη διαμόρφωση δημόσιου πολιτικού σχεδιασμού. Η συμμετοχή των πολιτών στη δημόσια διαβούλευση θα συμβάλλει σημαντικά στη λήψη συλλογικών αποφάσεων των πολιτών και των εκλεγμένων εκπροσώπων τους σε κλίμα διαφάνειας και συναίνεσης.Ο Δήμος καλεί τους πολίτες, περιφερειακούς και τοπικούς φορείς σε ένα διάλογο ανταλλαγής απόψεων, προτάσεων, προβληματισμών και επιχειρημάτων επί του συγκεκριμένου αντικειμένου, που θα λαμβάνει χώρα στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Δήμου από τις 20 Ιανουαρίου μέχρι της 20 Φεβρουαρίου 2015.

Για την συμμετοχή σας στη δημόσια διαβούλευση είναι απαραίτητη η εγγραφή σας στη διαδικτυακή πύλη Ηλεκτρονικής Κοινότοτητας του Δήμου.

Τα αποτελέσματα της δημόσιας διαβούλευσης θα κοινοποιούνται στον επίσημο Δημόσιο Διαδικτυακό Τόπο του δήμου μετά τη λήξη της δημόσιας διαβούλευσης από τον υπεύθυνό της.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε απευθείας το πεδίο διαβουλεύσεων την ιστοσελίδα του Δήμου 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.