Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Ιωάννινα : Ιστοσελίδα για τον πολιτισμό

Ο Δήμος Ιωαννιτών πρόσφατα ολοκλήρωσε το έργο «Γιάννενα και Σύγχρονη Δημιουργία» που αφορά στην καταγραφή καλλιτεχνών που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων.

Αποτέλεσμα του έργου το Ioannina-art , ένας μοναδικός "ηλεκτρονικός κατάλογος" με στοιχεία περίπου 750 καλλιτεχνών (αγιογράφοι, ζωγράφοι, μουσικοί, αργυροχρυσοχόοι, γλύπτες, λογοτέχνες, φωτογράφοι, αρχιτέκτονες κ.λ.π) και ψηφιοποιημένα έργα τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο έργο απέσπασε Αριστείο από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας» στο πλαίσιο της καθιέρωσης «Θεσμού Αριστείας».

Με στόχο την επικαιροποίηση και διεύρυνση του Ioannina-art, η Διεύθυνση Προγραμματισμού του Δήμου Ιωαννιτών οργανώνει ενημερωτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 17 Μαΐου 2010 και ώρα 19.30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (ισόγεια αίθουσα κεντρικού Δημαρχείου).

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί αναλυτικά το σύστημα Ioannina-art και θα ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες για το πώς μπορούν να ενταχθούν, με την βοήθεια των υπηρεσιών του Δήμου καθώς και για την νέα δυνατότητα να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό χρήστη ώστε να μπορούν να διαχειρίζονται μόνοι τους τα στοιχεία τους.

*Από την ιστοσελίδα του Δήμου Ιωαννίνων

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.