Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Athens Branding project 2010

Το συγκεκριμένο βίντεο δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του Athens Project 2010 για τις ανάγκες του μαθήματος Cultural Marketing του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών Πολιτιστική Διαχείριση του Πάντειου Πανεπιστημίου.
Στην ομάδα εργασίας συμμετείχαν οι Κυριακοπούλου Χριστίνα, Μπιλανάκη Μαριλένα, Παρασκευπούλου Πωλίνα

Νά τι λένε οι ίδιες για το video :
"Η ιστορία της Αθήνας, και ιδιαίτερα τα δυσάρεστα επεισόδια του τελευταίου χρόνου (διαδηλώσεις με θύματα, καταστροφές, οικονομική κρίση κ.α) μας οδήγησαν στη σκέψη πως η πόλη αυτή έχει περάσει πολλές δυσκολίες, και συνεχίζει να περνάει, αλλά στο τέλος καταφέρνει να ισορροπήσει και να βγει σχεδόν αλώβητη. Η Αθήνα είναι μια πόλη που δεν τη σταματάει τίποτα, μια πόλη που συνεχίζει να εξελίσσεται και να μας εκπλήσσει... 
Το logo της Αθήνας Non Stop Athens περικλείει αυτήν ακριβώς την αίσθηση της αέναης ανέλιξης...Η ιστορία ξεκινάει από το παρελθόν στις αποχρώσεις του γκρι αποδεικνύοντας πως είναι αξιοσέβαστο αλλά η Αθήνα δεν στέκεται μόνο εκεί, προχωράει μπροστά με αισιοδοξία, με φωτεινές αποχρώσεις πλέον και μια φυσική ροή που συμβολίζει την ευκολία της πόλης να ταξιδεύει κοιτώντας μπροστά..."

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.