Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Ηράκλειο :Ξαναρχίζουν οι κατεδαφίσεις των ετοιμόρροπων

 
Οι συνεχείς και επίμονες προσπάθειες και πιέσεις του Συλλόγου μας προς τα αρμόδια όργανα φέρνουν ήδη αποτελέσματα.

Έτσι μετά τις συσκέψεις της 24ης Αυγούστου και την επίσκεψη επί τόπου κλιμακίων της Δημοτικής Αστυνομίας και της Υπηρεσίας Καθαριότητας με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, κ. Κλάδο,

α. έχουν καθιερωθεί τακτικές περιπολίες της Δημοτικής αστυνομίας,

β. γίνεται πιο συστηματικά ο καθαρισμός των δρόμων παρόλο που ο Δήμος δεν διαθέτει ακόμη το απαιτούμενο προσωπικό,

γ. συνεργεία του Δήμου έχουν κάνει επιχειρήσεις καθαριότητας σε ακάλυπτους χώρους, όπως στην διασταύρωση των οδών ΣΚΡΑ και ΓΟΡΓΟΛΑΪΝΗ, στην οδό ΓΑΒΑΛΑΔΩΝ, στο παρκάκι της οδού ΣΚΟΥΛΑΔΩΝ και ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑΔΩΝ, όπου όμως το συνεργείο του Δήμου εμποδίστηκε διότι δηλώθηκε ιδιωτικός χώρος.

Παράλληλα, ύστερα από παραστάσεις και πιέσεις του Συλλόγου, ο Αντιδήμαρχος Έργων κ. Καμπανός ενεργοποίησε την εργολαβία για τις κατεδαφίσεις των ετοιμόρροπων.

Πρώτη ενέργεια, στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου, ο καθαρισμός του διατηρητέου της οδού Βαλέστρα 2 και του γειτονικού του από τα μπάζα και τις βρωμιές και η εξασφάλισή τους στη συνέχεια με το σφράγισμα των κουφωμάτων.



 

Ακολουθεί στις 21 Σεπτεμβρίου η κατεδάφιση του ετοιμόρροπου επί της Παπαδοπούλου 5 και έπεται συνέχεια στην Παπαδοπούλου 38 κ.λ.π.



 

Ο Σύλλογος ενεργεί χωρίς τυμπανοκρουσίες και θα συνεχίσει με επιμονή να διεκδικεί τα αυτονόητα. Καλεί δε τα μέλη του να φροντίζουν την καθαριότητα της γειτονιάς για το καλό όλων μας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.