Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Λογότυπο αναζητά ο δήμος Μαλεβιζίου

Σύμφωνα με την υπ΄ αριθμόν απόφαση 404/2011 του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μαλεβιζίου προσκαλούνται ανοικτά οι πλέον ειδικές ομάδες ανθρώπων που επιθυμούν να καταθέσουν το δημιουργικό τους πόνημα και την έμπνευση τους με στόχο την ανάδειξη ενός σήματος που θα αντιπροσωπεύει και θα χαρακτηρίζει το Δήμο  και την ταυτότητα του.
Ένα πλαίσιο αρχών και αξιών θα πρέπει να διέπει το περιεχόμενο και την κατάθεση των σχετικών προτάσεων:
●Αναζητούμε το δηλωτικό σήμα του Δήμου Μαλεβιζίου
●Ενα σήμα λιτό,σαφές,εύληπτο με σύγχρονη εικαστική ματιά
●Ενα σήμα που να ρίχνει τη ματιά του στο παρελθόν,το παρόν και το μέλλον.Που θα αντέχει στη διαχρονικότητα και θα μπορεί να χαρακτηρισθεί ως μια καλλιτεχνική δημιουργία άξια της μοναδικότητας του τόπου και δυνατή να αγκαλιάζει το σύνολο των ανθρώπων της κάθε γενιάς.
●Ενα σήμα που θα μπορεί να διέπεται από τη μεγάλη ιστορική πραγματικότητα της Τυλίσσου,του Παλαιόκαστρου,την καλλιτεχνική κληρονομιά του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου,το λαογραφικό-ιστορικό πλούτο του Κρουσώνα,τον πλούσιο φυσικό πλούτο της περιοχής με την μοναδική παραγωγή προϊόντων από τη Μαλβαζία του μεσαίωνα έως σήμερα.
ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ
1.Πρόταση/Προτάσεις για το δηλωτικό σήμα του Δήμου Μαλεβιζίου μπορούν να καταθέσουν :Καλλιτέχνες,Φοιτητές/τριες και απόφοιτοι των Σχολών Καλών Τεχνών της Ελλάδας,Αρχιτέκτονες,Γραφίστες όπως και κάθε φυσικό πρόσωπο που θέλει να καταθέσει την ιδέα του.Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας.
2.Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να καταθέσει πέραν της μίας πρότασης και μέχρι τον συνολικό αριθμό των τριών.
3.Κάθε πρόταση θα πρέπει να αποστέλλεται τόσο σε έντυπη όσο και σε ηλεκτρονική μορφή.
4.Η εναρκτήρια ημερομηνία αποδοχής των προτάσεων ορίζεται η 3η Οκτωβρίου και καταληκτική ημερομηνία η 31η Οκτωβρίου.
5.Οι προτάσεις θα πρέπει να αποστέλλονται σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη ‹ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ› στην διεύθυνση Δήμος Μαλεβιζίου-Πλ.Μιχ.Κατσαμάνη 71414 Γάζι.
6.Η επιτροπή τοπωνυμιών θα αξιολογήσει τις προτάσεις μέχρι την 10η Νοεμβρίου 2011 και θα επιλέξει μία την οποία θα προτείνει για έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μαλεβιζίου .
7.Ο Δήμος Μαλεβιζίου δεν ορίζει χρηματικό έπαθλο για την επικρατέστερη πρόταση.Θα προβεί όμως σε ηθική βράβευση με ειδική δημόσια τελετή που θα περιλαμβάνει ένα συμβολικό δώρο.
8.Ο Δήμος Μαλεβιζίου θα κατέχει την αποκλειστική πνευματική ιδιοκτησία της υιοθετημένης πρότασης.
9.Η αποστολή πρότασης συνεπάγεται και την πλήρη αποδοχή όλων των προαναφερομένων όρων από πλευράς συμμετεχόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.