Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Στηρίζουμε τις έρευνες των φοιτητών !

Το "Πόλεις και Πολιτικές" στηρίζει τις ακαδημαϊκές προσπάθειες των φοιτητών που με projects και έρευνες στα πλαίσια διπλωματικών εργασιών , μελετούν τα θέματα που από κοινού μας απασχολούν.
Σήμερα δημοσιοποιούμε δύο έρευνες και παροτρύνουμε τους φίλους μας να συμβάλλουν στην επιτυχία τους.
Η πρώτη είναι μια έρευνα MBA στο Πανεπιστήμιο Πειραιά  που διεξάγεται στα πλαίσια της εκπόνησης της διπλωματικής εργασίας της φοιτήτριας Νικ. Κλαδά στοχεύοντας να μελετήσει την ένταξη μιας επιχείρησης σε ένα τουριστικό cluster.Σκοπός της συγκεκριμένης έρευνας είναι να προσδιοριστεί ο βαθμός σημαντικότητας των cluster όσο αφορά την αύξηση της ανταγωνιστικότητας, την επίτευξη οικονομιών κλίμακας και την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Ο σύνδεσμος της έρευνας είναι:
Η δεύτερη έρευνα έχει ως σκοπό να διερευνήσει το ρόλο που διαδραματίζει η Tοπική Aυτοδιοίκηση στην κατεύθυνση της Προβολής του Σύγχρονου Ελληνικού Πολιτισμού μέσω της Διοργάνωσης Φεστιβάλ και διεξάγεται στο πλαίσιο διατριβής που εκπονεί η συνεργάτης μας Μαρία Ψαρρού ,ως υποψήφια διδάκτωρ του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού, υπό την εποπτεία της Επίκουρης Καθηγήτριας κας Μπέττυς Τσακαρέστου και των Επίκουρων Καθηγητών κων Κ. Δάλλα και Γ.Μ. Κλήμη. 
Οι απαντήσεις σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για ερευνητικούς σκοπούς.Επιλέξατε το κυριότερο φεστιβάλ που πραγματοποιείται εντός της επικράτειας του Δήμου σας και συμπληρώσατε το ερωτηματολόγιο που βρίσκεται στην ακόλουθη διεύθυνση:http://kwiksurveys.com?u=mpsarrou_fest

Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, μπορείτε να συμπληρώσετε νέο ερωτηματολόγιο για κάθε άλλο φεστιβάλ που πραγματοποιείται εντός της επικράτειάς σας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.