Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

LinkedTourism:Κοινωνική δικτύωση στον χώρο της φιλοξενίαςΟ τόπος μας αντιμετωπίζει μια δύσκολη οικονομική κατάσταση.Για την αντιμετώπιση της κρίσης χρειάζεται η κινητοποίηση όλων μας ( κρατικών φορέων, εργοδοτών και εργαζομένων ) ανάλογα με τις ευθύνες του καθένα. Ο Τουρισμός αποτελεί κρίσιμο τομέα για την οικονομία της χώρας μας. Πέρα από τα λόγια χρειάζονται πρακτικές πρωτοβουλίες για την προβολή του Τουριστικού προϊόντος, για την βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος και την διασφάλιση των θέσεων εργασίας.

Γι’αυτό το λόγο ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ σε συνεργασία με τον ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και την στήριξη των υπόλοιπων δήμων του νομού  , ανέλαβαν την πρωτοβουλία για την δημιουργία ψηφιακού κοινωνικού δικτύου μεταξύ των εργοδοτών και εργαζομένων στον Ξενοδοχειακό τομέα μέσω της ιστοσελίδας LinkedTourism.


Σκοπός της ιστοσελίδας είναι , να διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ των Ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και των εργαζομένων που έχουν σπουδάσει την Ξενοδοχειακή τέχνη ή εργάζονται ήδη στον χώρο της φιλοξενίας.

Το LinkedTourism θα :
 • προβάλλει τα προσόντα και δεξιότητες των εργαζομένων και όσων επιθυμούν να εργασθούν.Κυρίως οι νέοι θα βρουν ένα βήμα προβολής που θα τους διευκολύνει στην αναζήτηση εργασίας.
 • Οι εργοδότες θα δημοσιοποιούν τις θέσεις εργασίας. Οι εργαζόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν απευθείας αίτηση πρόσληψης στην επιχείρηση.
 • Σταδιακά θα παρέχονται πολλές άλλες υπηρεσίες στα μέλη του δικτύου.
Η διεύθυνση της ιστοσελίδας είναι : www. linkedtourism.gr, και μπορούν να γίνουν μέλη εργαζόμενοι στελέχη του Ξενοδοχειακού τομέα καθώς και Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.Κάθε παρατήρηση είναι ευπρόσδεκτη !

2 σχόλια :

 1. Εξαιρετική πρωτοβουλία, συγχαρητήρια, σύγχρονη προσέγγιση που βοηθάει και παρακινεί επιχειρήσεις και εργαζομένους. Η βάσις δεδομένων που θα προκύψει θα είναι η εικόνα της σύγχρονης φιλοξενίας στη χώρα.
  Αντα Καραγιάννη
  info@praxisplus.gr
  Ρόδος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. κ.Καραγιάννη ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.Ευχαρίστως να δεχθώ τις παρατηρήσεις σας για βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών.

   Κ.Μοχιανάκης

   Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.