Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Ηράκλειο :IFITT Greece Event

Το IFITT Greece (www.ifitt.gr) διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «eTourism Models and Best Practices in Experience Economy», την Παρασκευή 20 Απριλίου 2012, ώρα 18:00 – 20:00, στο Ξενοδοχείο LATO στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο IFITT (International Federation for IT in Travel and Tourism) είναι η μοναδική παγκόσμια κοινότητα σχετικά με το eTourism. Αποτελεί συνδετικό κρίκο της ακαδημαϊκής έρευνας με την τουριστική βιομηχανία πάντα με κεντρικό άξονα τη σύγχρονη τεχνολογία. Ιδρύθηκε πριν από 20 χρόνια και απέκτησε πρόσφατα επίσημο παράρτημα και στην Ελλάδα (IFITT Greece) το οποίο έχει ως στόχο τη διάδωση των αξιών του οργανισμού αλλά και τεχνογνωσίας από βέλτιστες διεθνείς πρακτικές.

Στόχος της Εκδήλωσης είναι να ενημερώσει για τις δυνατότητες και τις προοπτικές της χρήσης του Διαδικτύου και των New Media στην Τουριστική βιομηχανία (e-Tourism). Η αξιοποίηση του internet και της  κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να αποτελέσει πρώτης τάξεως  ευκαιρία για την  αντιμετώπιση της κρίσης αλλά και δυνατό κανάλι για την ανάδειξη της διαφοροποίησης των τουριστικών οργανισμών.

Είναι μία ευκαιρία για φορείς και εκπροσώπους του τουριστικού κλάδου να συζητήσουν για την επίδραση των τεχνολογιών της πληροφορίας και της επικοινωνίας στην τουριστική βιομηχανία και τις προοπτικές της.

ΟΜΙΛΗΤΕΣ:

Καθ. Μπούχαλης Δημήτριος
Καθηγητής Πανεπιστημίου Bournemouth, Πρόεδρος του IFITT
 
Σερίφης Δημήτρης
Πρόεδρος του IFITT Greece, Business Development Director of Nelios.com

Λιαπάκης Μηνάς
Internet Marketing Specialist for Travel & Hotel Industries (www.eyewide.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.