Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Χερσόνησος :διαγωνισμός σε συνεργασία με το τουριστικό portal TRIVAGO για την προβολή της περιοχής


Ο Δήμος Χερσονήσου και το γνωστό τουριστικό portal trivago.com διοργάνωσε  διαγωνισμό με έπαθλο μία εβδομάδα δωρεάν διακοπών για δύο άτομα, συμπεριλαμβανομένων των αεροπορικών εισιτηρίων, ενοικίασης αυτοκινήτου και περιηγήσεις στην περιοχή του Δήμου Χερσονήσου για επισκέπτες από τη Γερμανία,την Ιταλία και την Ισπανία με τον τίτλο “Be our Trivago Crete Reporter.Explore Hersonissos Municipality!”

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε από 16 Αυγούστου έως τις 31Αυγούστου 2012. Μοναδική υποχρέωση των υποψηφίων ήταν να δημοσιοποιούν κριτικές και σχόλια για τα ξενοδοχεία που επισκέπτονται στη Χερσόνησο καθώς και πληροφορίες για το ταξίδι και τις εμπειρίες τους ως “Trivago Reporter for Hersonissos” στα portals trivago.de, trivago.it, and trivago.es !

Ο παραπάνω διαγωνισμός είναι συνέχεια του διαγωνισμού που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία στην ολλανδική αγορά που σκοπό έχει την προβολή του Δήμου Χερσονήσου μέσα από τα μάτια των ίδιων των επισκεπτών. Οι νικητές του διαγωνισμού που διοργανώθηκε από το Δήμο Χερσονήσου και τις ολλανδικές πλατφόρμες Zoover και Griekenland.net θα ταξιδέψουν στην Κρήτη στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.