Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Νέα τουριστική καμπάνια της Ευρώπης :Συνεταιριστικό Μάρκετινγκ Προορισμού

Αναδημοσίευση από το πολύ ενδιαφέρον blog aboutourism του Μανώλη Ψαρρού.Την μετάφραση επιμελήθηκε η Βλαστάκη Μαρία

Αναδεικνύοντας  την  ποικιλομορφία που προσφέρει η  Ευρώπη στους τουρίστες, η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ξεκινήσει μια νέα καμπάνια που υπόσχεται μια εμπειρία ζωής  συνδυάζοντας την πλούσια πολιτιστικής κληρονομιά της ηπείρου και την εκπληκτική φυσική της ομορφιά στους επισκέπτες από την Ινδία, τη Βραζιλία, τη Ρωσία, την Κίνα, τη Χιλή και την Αργεντινή.



Η εκστρατεία "Europe – whenever you’re ready", η οποία θα διαρκέσει από το Σεπτέμβριο του 2012 μέχρι το Δεκέμβριος 2013, έχει σχεδιαστεί για να παρακινήσει στους τουρίστες από αυτές τις αγορές/στόχους να ανακαλύψουν την γηραιά ήπειρο.  

Παρουσιάζονται  θεματικά πακέτα και διαδρομές, που καλύπτουν και  τις τέσσερις γωνιές της ΕΕ, συμπεριλαμβανομένων  πανευρωπαϊκών και περιφερειακών περιηγήσεων  στη θρησκευτική, πολιτιστική κληρονομιά, γαστρονομική θέματα-όπως διαδρομές του κρασιού  και  του  ελαιόλαδου  καθώς και  προσαρμοσμένα πακέτα που ενσωματώνουν ιστορικά και φυσικά αξιοθέατα της UNESCO, σύμφωνα με  τον κο Antonio Tajani. αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιο για τη Βιομηχανία και την Επιχειρηματικότητα .

Η εκστρατεία, η οποία χρηματοδοτείται από την  Ευρωπαϊκή Επιτροπή , θα διοργανωθεί σε συνεργασία με την  Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ταξιδίων (ETC),  -την  οργάνωση- ομπρέλα για τα εθνικά συμβούλια του τουρισμού στην Ευρώπη.

Έχει επίσης ως στόχο να προσθέσει αξία στις προωθητικές ενέργειες των κρατών μελών και της ευρωπαϊκής τουριστικής βιομηχανίας.

Γνωστοί  ταξιδιωτικοί συγγραφείς, δημοσιογράφοι και bloggers θα είναι μέρος της εκστρατείας που θα αναδείξει τη μεγάλη ποικιλία των μοναδικών  ευκαιριών  που προσφέρει η Ευρώπη στους διεθνείς τουρίστες.

Δείτε περισσότερα στα 
www.visiteurope.com
Europe.whenever.youre.ready 




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.