Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Η Γλασκώβη αλλάζει το εμπορικό σήμα της ενόψει των αγώνων της κοινοπολιτείας το 2014

Γλασκόβη: Σκωτία με το εμπορικό σήμα στυλΑπό το 2004, η μεγαλύτερη πόλη της Σκωτίας χρησιμοποιεί  το slogan  "Γλασκώβη: Σκωτία με στυλ".

Τώρα οι άνθρωποι και οι επιχειρήσεις στη Γλασκώβη καλούνται να καταλήξουν σε σε μια ιδέα για ένα νέο εμπορικό σήμα ώστε να βοηθηθεί η πόλη στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.Ο στόχος είναι να έχουν ένα νέο εμπορικό σήμα στην ώρα του για τους Αγώνες της Κοινοπολιτείας το 2014.

Οι απαντήσεις μπορούν να δοθούν στο What Makes Glasgow Great αλλά και στο Facebook . Χώροι συλλογής ιδεών έχουν επίσης τοποθετηθεί σε περισσότερα από 40 σημεία σε όλη την πόλη.

Η διαβούλευση, υπό την ηγεσία του γραφείου Glasgow City Marketing , έτρεχε μέχρι τις 21 Μαΐου.

«Επόμενο Κεφάλαιο»
Ο Gordon Matheson ηγέτης του Glasgow City Council είπε ότι η ήδη υπάρχουσα επωνυμία είχε βοηθήσει την τοποθέτηση της Γλασκώβης ως «παγκόσμιας κλάσης προορισμός» και ήταν ζωτικής σημασίας για την προσέλκυση και τη διατήρηση του τουρισμού, του λιανικού εμπορίου και των εσωτερικών επιτυχιών των επενδύσεων.

Είπε: «Τώρα, ζητάμε από τους ανθρώπους της Γλασκώβης και από όποιον θέλει να δει την Γλασκώβη να ανθίσει , να μας βοηθήσει να γράψουμε το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία του brand της πόλης.

"Το επόμενο έτος, η Γλασκώβη θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, όπως ποτέ πριν, όταν ένα συγκλονιστικό 1,5 δισ. τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο θα εστιάσουν την προσοχή τους στην πόλη για τους Αγώνες της Κοινοπολιτείας.

"Είμαστε στο ξεκίνημα και καθώς θα πλησιάζουμε στους αγώνες ξεκινάμε μια συζήτηση που έχει στόχο να  εξασφαλίσει στους κατοίκους μας, στους επισκέπτες και στους Γλασκωβίτες που ζουν μακριά κάθε ευκαιρία να συμβάλουν στη διαμόρφωση του brand που θα εκπροσωπήσει την Γλασκώβη κατά τη διάρκεια των αγώνων και μετά. "

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.