Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Ηλιούπολη :Σχολείο Επιχειρηματικότητας

Στις 13 Φεβρουαρίου, ξεκινά ο δεύτερο κύκλος μαθημάτων στο Σχολείο Επιχειρηματικότητας στην Ηλιούπολη.
Κάθε κύκλος θα περιλαμβάνει πέντε συναντήσεις, οι οποίες θα διεξάγονται στο δημαρχείο Ηλιούπολης, κάθε Δευτέρα απόγευμα μεταξύ 17:00 – 19:00.Για δηλώσεις συμμετοχής  στους πέντε κύκλους μαθημάτων που έχουν προγραμματιστεί για 13 & 20 Φεβρουαρίου, 6, 13 & 20 Μαρτίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα  210 9970055, 210 9970009.
Όπως σημειώνεται αποτελεί την ιδανική αφετηρία για τους εν δυνάμει επιχειρηματίες, ή ακόμα και για όσους έχουν απλώς μία «καλή ιδέα» και θέλουν να εξετάσουν εάν είναι βιώσιμη. Επίσης αποτελεί ένα μεγάλο σταθμό για τους εν ενεργεία επιχειρηματίες & ελεύθερους επαγγελματίες, στην εξέλιξη της επιχειρηματικής τους πορείας.Είναι ένας πρωτοποριακός & καινοτόμος θεσμός που συνδυάζει τρία σημαντικά οφέλη για όλους τους συμμετέχοντες:
– Προσωπική καθοδήγηση & ενίσχυση της θετικής ψυχολογίας
– Συνεχιζόμενη, επαγγελματική επιμόρφωση & κατάρτιση
– Παροχή επιχειρηματικών & διαχειριστικών συμβουλών
Σε ποιους απευθύνεται:
– Σε όλους τους εν ενεργεία επιχειρηματίες &ελεύθερους επαγγελματίες
– Σε όσους διαθέτουν απλώς μία «καλή επιχειρηματική ιδέα»
– Σε εκείνους που διέκοψαν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα, λόγω προβλημάτων, & αναζητούν μία δεύτερη ευκαιρία
– Σε εκείνους που ετοιμάζονται να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση
– Σε εκείνους που ετοιμάζονται να αναλάβουν τη διαχείριση μίας οικογενειακής επιχείρησης
– Σε όσους αναζητούν μία καλή βιώσιμη επιχειρηματική πρόταση
– Σε όσους επιθυμούν να επιμορφωθούν σε θέματα επιχειρηματικότητας
Την ίδια ημέρα ο Δήμος Γλυφάδας προσκαλεί σε μια ξεχωριστή διάλεξη για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την καταπολέμηση της ανεργίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου, από τις 7 μ.μ. ως τις 9 μ.μ., στο Διασχολικό Κέντρο Γλυφάδας (Επαμεινώνδα 30 & Αγίας Τριάδος).
Ομιλητής θα είναι ο Ντένης Κουτούδης, επαγγελματίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) και δη του LinkedIn, της μεγαλύτερης ιστοσελίδας στον κόσμο στην επαγγελματική κοινωνική δικτύωση. 
Ο κ. Κουτούδης είναι επιχειρηματίας και ιδρυτής της LinkedSuperPowers.com και μέσω της διάλεξης αυτής θα αποκαλύψει πως μπορεί ο καθένας να αξιοποιεί το LinkedIn, έτσι ώστε να πετύχει τους επαγγελματικούς του στόχους. 
Στην ομιλία θα γίνουν ειδικές αναφορές στη χρήση του LinkedIn, με σκοπό την επαγγελματική δικτύωση, τη δημιουργία επαγγελματικών συνεργασιών, την αύξηση πελατολογίου, την εύρεση εργασίας και την εικόνα της μάρκας (brand awareness). Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις από το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.