Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Ηράκλειο : Σχολικός διαγωνισμός ανταποδοτικής ανακύκλωσης

Σε συνέχεια της ωραίας πρωτοβουλίας του Δήμου Ηρακλείου για την ανταποδοτική ανακύκλωση , που είχαμε παρουσιάσει σε παλαιότερη ανάρτηση διοργανώνεται μεγάλος Διαγωνισμός Ανακύκλωσης για τα σχολεία του Δήμου.
Ο διαγωνισμός θα έχει επίκεντρο τα Ολοκληρωμένα Κέντρα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στην Πλατεία Ελευθερίας και στην Χαριλ.Τρικούπη & Έβανς μέχρι την 31η Μαίου 2010.

Η ανακήρυξη των σχολικών τμημάτων που θα κερδίσουν τα τρία (3) μεγάλα δώρα - έπαθλα του Μεγάλου Διαγωνισμού Ανακύκλωσης του Δήμου Ηρακλείου, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010.

Διαβάστε παρακάτω τους όρους συμμετοχής και τα έπαθλα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Στα Ολοκληρωμένα Κέντρα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης που βρίσκονται: Πλατεία Ελευθερίας · Χαριλ.Τρικούπη & Έβανς.

Χρόνος: Έως 31 Μαίου 2010. Τρόπος Συμμετοχής:

* • Στο Μεγάλο Διαγωνισμό Ανακύκλωσης του Δήμου Ηρακλείου και του Συλλογικού Συστήματος Ανταποδοτικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε., μπορούν να συμμετάσχουν τα σχολικά τμήματα των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηρακλείου.
* • Στα παραπάνω σημεία του Δήμου Ηρακλείου λειτουργούν Ολοκληρωμένα Κέντρα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, στα οποία οι μαθητές των σχολείων του Δήμου Ηρακλείου μπορούν να επιστρέφουν για ανακύκλωση μεταλλικές, πλαστικές και γυάλινες συσκευασίες.

• Από τα υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα ανακύκλωσης μεταλλικών, πλαστικών και γυάλινων συσκευασιών, κάθε φορά που επιστρέφεται 1 συσκευασία, εκτυπώνεται αυτόματα το κουπόνι του Μεγάλου Διαγωνισμού Ανακύκλωσης του Δήμου Ηρακλείου.

• Οι μαθητές θα συλλέγουν συνολικά, ως σχολικό τμήμα, τα κουπόνια του Μεγάλου Διαγωνισμού Ανακύκλωσης του Δήμου Ηρακλείου.

• Το κάθε σχολικό τμήμα, για να συμμετάσχει στο Μεγάλο Διαγωνισμό Ανακύκλωσης του Δήμου Ηρακλείου θα πρέπει να παραδώσει στο Δημαρχείο του Δήμου Ηρακλείου, έως την 1-6-2010 και ώρα 2.00 μ.μ., το σύνολο των κουπονιών του Μεγάλου Διαγωνισμού Ανακύκλωσης που θα έχει συγκεντρώσει και θα έχει καταμετρήσει, αφού έχει συμπληρώσει τα στοιχεία που αναγράφονται.

• Τα τρία (3) σχολικά τμήματα με τα περισσότερα κουπόνια (που άρα θα έχουν τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης), θα κερδίσουν τα τρία (3) μεγάλα δώρα - έπαθλα του Μεγάλου Διαγωνισμού Ανακύκλωσης του Δήμου Ηρακλείου.

Έπαθλα:

• Τα τρία (3) μεγάλα δώρα - έπαθλα του Μεγάλου Διαγωνισμού Ανακύκλωσης του Δήμου Ηρακλείου είναι τα ακόλουθα:

1 ο Δώρο - Έπαθλο, για το σχολικό τμήμα με τη μεγαλύτερη συμμετοχή: Netbooks, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.

2ο Δώρο - Έπαθλο, για το σχολικό τμήμα με τη δεύτερη μεγαλύτερη συμμετοχή: Μρ4 players Helix (8GB), ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.

3ο Δώρο - Έπαθλο, για το σχολικό τμήμα με την τρίτη μεγαλύτερη συμμετοχή: Μρ3 players, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.

• Σημειώνεται ότι τα δώρα - έπαθλα είναι προσωπικά και συγκεκριμένα και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.