Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

SchönebergerARTwalk:Ένας ιδιαίτερος περίπατος στο Schöneberg Kiez του Βερολίνου



Κάθε τελευταίο Σαβ/κο του μήνα 11 π.μ. με 5 μ.μ.
Εννέα γκαλερί της περιοχής Schöneberg του Βερολίνου προσκαλούν τους επισκέπτες στην «εκδήλωση» SchönebergARTwalk (περίπατος μέσα και έξω από τις γκαλερί) που θα λαμβάνουν κάθε τελευταίο Σαβ/κο του μήνα. Η αρχή έγινε στις 25 Ιουνίου 2011 και οι περίπατοι θα λαμβάνουν χώρα όλο το καλοκαίρι.

Τα τελευταία δύο χρόνια μάλιστα λειτουργούν πολλές γκαλερί στις περιοχές Nollendorfplatz και Winterfeldplatz. Η περιοχή Kiez ζει έντονα τις τέχνες (ART) και υπάρχει ακριβώς η ατμόσφαιρα που υπήρχε τη δεκαετία του 1920 όταν τα διάφορα στούντιο μαζί με συγγραφείς, ηθοποιούς και χορευτές διαμόρφωσαν ένα δημιουργικό και ζωντανό μέρος.

Οπότε ο επισκέπτης προσκαλείται να ξανά-ανακαλύψει την σκηνή (των τεχνών) αυτή. Οι παρακάτω γκαλερί συμμετέχουν στο SchönebergARTwalk: Artstoff, Berlin Avantgarde, dorisberlin, Galerie cubus-m, Galerie Gilla Lörcher, Haus am Lützowplatz, Kit Schulte Contemporary Art, mianki. Gallery και Werkstattgalerie.


Μπορεί επίσης να περιηγηθεί στα Kiez και να «γυρίσει» τα μαγαζιά με αντίκες, διακόσμησης, ανθοπωλεία καθώς και άλλα μαγαζιά όπως ειδικευμένα μαγαζιά που πουλάνε Ουίσκι, λάδι και κρασί. Υπάρχουν βέβαια και μέρη όπως τη Winterfeldmarkt, όπου μπορεί ο επισκέπτης να απολαύσει το τσάι του ή το καφέ του.

Περισσότερες πληροφορίες για όσους σκοπεύουν να βρίσκονται αυτό το καλοκαίρι στο Βερολίνο: www.schoenebergerartwalk.de

@Την μετάφραση επιμελήθηκε ο Τσαγκαράκης Μανώλης

1 σχόλιο :

  1. ΧΑΙΡΕΤΕ; Χρειάζεσαι δάνειο?
    Παρέχουμε όλους τους τύπους δανειακών υπηρεσιών: Προσωπικό δάνειο, Επιχειρηματικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο, αυτόματο δάνειο, δάνειο ενοποίησης χρέους, δάνειο για την εξόφληση των λογαριασμών σας και πολλά άλλα.

    Χρειάζεστε δάνειο για τη χρηματοδότηση του έργου σας;
    Μπορούμε να σας υποστηρίξουμε με δάνειο για την εκτέλεση των έργων σας, όπως: την κατασκευή σπιτιών, γραφείων, αγροκτημάτων, καθώς και τη χρηματοδότηση των ταξιδιωτικών σας έργων, της εταιρείας σας ή ενός έργου για το οποίο χρειάζεστε εξωτερική χρηματοδότηση.

    Χρειάζεστε ένα επενδυτικό ταμείο;
    Μπορούμε να επενδύσουμε στα μεγάλα έργα σας. Αυτό προορίζεται για εταιρείες που αναζητούν επενδυτές να χρηματοδοτήσουν τα ερευνητικά τους έργα, έργα ακινήτων, εξαγορές και άλλες επιχειρηματικές ανάγκες.

    ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ΤΩΡΑ !!!
    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω αυτής της διεύθυνσης email: novaglobalfinances@gmail.com

    Τι προσφέρουμε;
    Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου. Προσφέρουμε τόσο εξασφαλισμένα όσο και μη εξασφαλισμένα δάνεια, και επίσης μπορείτε επίσης να υποβάλετε αίτηση για μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια με πολύ λογικό επιτόκιο. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανείου.

    Μπορούμε να βοηθήσουμε!
    Η NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES είναι η θυγατρική ενός από τους ισχυρότερους χρηματοοικονομικούς ομίλους στην Ευρώπη και παγκοσμίως με μεγάλο κεφάλαιο. Επιδιώκουμε μια στρατηγική παρουσίας όπου βρίσκεται η ανάπτυξη, συνδέοντας τους πελάτες με τις ευκαιρίες που δημιουργεί, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, τις οικονομίες που ευδοκιμούν και τα άτομα να πραγματοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους. Έχουμε διαπραγματευτεί εδώ και πολλά χρόνια και έχουμε δώσει αμέτρητα δάνεια στην εποχή μας .

    Στείλτε αίτημα δανείου τώρα !!!
    Όνομα: Camilla Karlsen (αξιωματικός του κέντρου δανείων)
    Email επικοινωνίας: novaglobalfinances@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.