Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Ίδρυση Ελληνικού παραρτήματος του Παγκόσμιου Οργανισμού e-Tourism, IFITT

Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση εγκαινίων του IFITT Greece, που ιδρύθηκε στη χώρα μας τον Ιούλιο του 2011 και αποτελεί το ελληνικό παράρτημα του παγκόσμιου οργανισμού ΙFITT (International Federation for IT in Travel and Tourism). Η εκδήλωση έχει τίτλο «Information Technology & Tourism Competitiveness» του παραρτήματος του IFITT Ελλάδας, το οποίο θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Hilton Athens και πρόκειται για την πρώτη επίσημη παρουσίαση του οργανισμού, του σκοπού και των δραστηριοτήτων του.
Στο πάνελ θα συμμετέχουν ομιλητές που θα  καλύψουν μια ευρεία θεματολογία για τον τουρισμό και την τεχνολογία.

Πιο συγκεκριμένα:
O Καθηγητής Δημήτριος Μπούχαλης που είναι ο Πρόεδρος του παγκόσμιου οργανισμού IFITT, θα μιλήσει για τις εξελίξεις στην έρευνα και τις τάσεις της βιομηχανίας του τουρισμού παγκοσμίως. 
Ο Καθηγητής Κωστής Αϊβαλής από το ΤΕΙ Κρήτης θα παρουσιάσει μια εφαρμογή web analytics. 
O κος Mark Leach, sales manager και εκπρόσωπος του TripAdvisor.com θα παρουσιάσει τις βέλτιστες πρακτικές e-Marketing για προορισμούς και ξενοδοχεία. 
Ο Phillip Brinkmann , Δ/νων Σύμβουλος του Travelplanet24.com θα αναλύσει το πως η τεχνολογία επηρεάζει τα on-line ταξιδιωτικά γραφεία (ΟΤΑ’s/ on-line travel agents) και για τη σημασία της τεχνολογίας στον τουρισμό.Ο Πρόεδρος του ελληνικού παραρτήματος κος Δημήτρης Σερίφης θα αναπτύξει το πλάνο δράσης του ifitt GREECE στην Ελλάδα το οποίο μετράει μόλις 3 μήνες ζωής.

Το συνέδριο απευθύνεται σε Destination Experts, σε ξενοδόχους, σε OTAs, σε τοπικούς φορείς αλλά και σε επαγγελματίες και φοιτητές του τουρισμού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Hilton Athens στις 15:00 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Παγκόσμιο Οργανισμό IFITT στο www.ifitt.org.

Πηγή: www.mbatourism.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.