Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΥΛΛΕΡΟΥ | Kαβάλα: ένα καλοκρυμμένο μυστικό αποκαλύπτεται!

Σύγχρονα “εργαλεία” επικοινωνίας βοηθούν αποτελεσματικά την Καβάλα στην προσπάθειά της να γίνει προορισμός κρουαζιέρας.Παρουσίαση της δουλειάς της DASC BRANDING

Υποστηρίζοντας τη συντονισμένη προσπάθεια της πόλης της Καβάλας και των φορέων της, να καταστεί ο τόπος προορισμός κρουαζιέρας, μελετήθηκε η εξειδικευμένη ταυτότητα της Καβάλας, η αντίστοιχη στρατηγική επικοινωνίας, και τα αναγκαία στοχευμένα “εργαλεία” προβολής. Με αφορμή την παρουσία της πόλης σε δύο κλαδικές εκθέσεις (Sea trade Εurope/ Aμβούργο και Cruise & Tourism/Ηράκλειο), μελετήθηκε η συνολική προσέγγιση των εταιριών κρουαζιέρας, θέμα που αποτελεί τυπικό παράδειγμα επικοινωνίας Business to business (B2B), καθώς το κοινό – στόχος ήταν επαγγελματίες κρουαζιέρας και όχι οι τουρίστες.
Μετρήθηκε η “περιουσία” του τόπου, τα θετικά του ως προορισμός, οι σχετικές υποδομές, τα σημεία που υπερέχει, και επαναδιατάχθηκε το σύνολο της πληροφορίας αυτής με άξονα το τι ακριβως ζητούν οι εταιρίες κρουαζιέρας. Τα στοιχεία αυτά συμπληρώθηκαν με τις απαραίτητες τεχνικές πληροφορίες, που τα κάνουν άμεσα αξιοποιήσιμα. Με αυτά τα δεδομένα και κάτω από τα κεντρικά συνθήματα ¨Κavala Greece: Νorth Aegean’s best kept secret finally revealed” και “Kavala Greece: Ideal for cruises, open fοr business” σχεδιάστηκαν το περίπτερο της πόλης στις 2 εκθέσεις, το εξειδικευμένο έντυπο τύπου “χάρτης”, το ηλεκτρονικό διαδραστικό έντυπο pdf , η ειδική B2B παρουσίαση που χρησιμοποιήθηκε στις κατ’ιδίαν συναντήσεις και προετοιμάστηκε η παρουσίαση / ομιλία στο συνέδριο στο Ηράκλειο. 


Ακόμη, σχεδιάστηκε και κατασκευάζεται το εξειδικευμένο site κρουαζιέρας της Καβάλας.
Η προσπάθεια στέφθηκε από πλήρη επιτυχία, οι στόχοι που τέθηκαν καλύφθηκαν απόλυτα και έγινε το πρώτο σταθερό βήμα για να πετύχει ο τόπος τον τελικό του στόχο:
Να κατακτήσει η Καβάλα την θέση που της αξίζει στο χώρο των προορισμών κρουαζιέρα

Η μελέτη αυτή έχει γίνει από το γνωστό γραφείο Dasc Branding.
Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ
H παρουσίαση είναι στις 19:30 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.