Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Φαντάσου την πόλη: Ηράκλειο 2012

Κάλεσμα για συμμετοχή μέχρι τις 23/4/2012: Αρχιτεκτονικές και καλλιτεχνικές μελέτες, οι οποίες αφορούν στο Ηράκλειο Κρήτης, μπορούν να λάβουν συμμετοχή στην έκθεση. Οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή χρειάζεται να προωθήσουν το όνομα, και τα στοιχεία τους, μαζί με τον τίτλο της μελέτης τους και μια σύντομη περιγραφή στο imagineheraklion@gmail.com

Η έκθεση «Φαντάσου την πόλη: Ηράκλειο 2012» πραγματοποιείται τον Μάιο στον εκθεσιακό χώρο Βασιλική του Αγίου Μάρκου, όπου θα παρουσιαστούν αρχιτεκτονικές και καλλιτεχνικές προτάσεις, οι οποίες αφορούν στον δημόσιο χώρο του Ηρακλείου, προσκαλώντας κατοίκους και φορείς να φανταστούν το αστικό τους τοπίο.

Το «Φαντάσου την πόλη: Ηράκλειο 2012» εγκαινιάζεται την Δευτέρα 21 Μαΐου και ώρα 20:00 στον εκθεσιακό χώρο Βασιλική του Αγίου Μάρκου.
Η έκθεση θα διαρκέσει από 21 έως 31 Μαΐου 2012 και στα πλαίσια της θα φιλοξενηθούν παράλληλες δράσεις όπως ομιλία του αναπληρωτή καθηγητή ΕΜΠ Κων/νου Σερράου, παρουσίαση των προτάσεων από τους μελετητές, εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά δημοτικού, με αφορμή το υλικό της έκθεσης, και άλλα. (Το πρόγραμμα θα ακολουθήσει προσεχώς).

Εκθεσιακός χώρος: Βασιλική του Αγίου Μάρκου
Ώρες λειτουργίας: Δευτ. – Παρ. 9:00-13:30 και 17:30-21:00, Σάββατο 9:00-13:30
Κεντρική Ιδέα και επιμέλεια: Imagine the City
Διοργάνωση: Plan Bee

Για λεπτομέρειες και περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: imagineheraklion@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.