Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

"Αν, όλοι οι Έλληνες Πολιτικοί ήταν σαν τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης..."

"Αν, όλοι οι Έλληνες Πολιτικοί ήταν σαν τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης..."
Έτσι αρχίζει το κείμενό της η ιστοσελίδα City Mayors ανακηρύσσοντας τον Γιάννη Μπουτάρη Δήμαρχο του μήνα.Την  διάκριση αυτή έλαβαν τους δύο προηγούμενους μήνες ο δήμαρχος του Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον και ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ.
Στην ιστοσελίδα σημειώνεται το σχόλιο γερμανικών εφημερίδων μετά την επίσκεψη του δημάρχου Θεσσαλονίκης στο Βερολίνο στο οποίο τονιζόταν πως εάν όλοι οι Έλληνες πολιτικοί ήταν σαν τον δήμαρχο της Θεσσαλονίκης, η Ελλάδα δεν θα ήταν σε αυτή την οικονομική κατάσταση που βρίσκεται σήμερα.
Ο Γιάννης Μπουτάρης τότε είχε πει στους δημοσιογράφους ότι η οικονομική κρίση βοήθησε στο να αλλάξουν τα «ήθη» στην πόλη του: «Αφού δεν υπάρχουν χρήματα για να εξαγοράσουμε ψήφους, οι πολιτικοί πρέπει να γίνουμε αποτελεσματικοί».
Το αφιέρωμα κλείνει με μία φράση του δημάρχου: «Το μικρό είναι όμορφο. Οι Ελληνες πρέπει να επικεντρώσουμε στα μικρά πράγματα που ξέρουμε καλά και μετά να τα παράγουμε σε εξαιρετική ποιότητα. Δεν πουλάμε τους εαυτούς μας και τα προϊόντα μας αρκετά καλά».

Διαβάστε το πλήρες κείμενο  Mayor of the Month for October 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.