Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Ηράκλειο Αγία Τριάδα, Η γιορτή μας στο "Μικρό Τσαρσάκι".


Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Τριάδας Ηρακλείου

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής, 7 Οκτώβρη 2012, οι πεζόδρομοι της οδού Μαστραχά και της Ντεντιδάκηδων, γέμισαν από ζωή ξανά. Μικροπωλητές έστησαν τα "μαγαζάκια" τους με τις χειροποίητες δημιουργίες τους, κάτοικοι της περιοχής και επισκέπτες έκαναν τη βόλτα και τα ψώνια τους, ενώ συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια για ανθρώπους που τα χρειάζονται στην Αγία Τριάδα.

Τα μικρά παιδιά απασχολήθηκαν το μεσημέρι σε δημιουργικό παιχνίδι, μουσική πλαισίωνε όλη την εκδήλωση ενώ η ψησταριά έψηνε έως αργά το απόγευμα. Είχε στηθεί μικρό καφέ από γνωστό μαγαζί της πόλης  ενώ ομάδα μουσικών έπαιζε έως αργά το βράδυ παρασύροντας στο χορό. Πλήθος ήταν τα θετικά σχόλια για την πρωτοβουλία αυτή του Συλλόγου που εκτός των άλλων, έδωσε την ευκαιρία σε Ηρακλειώτες από άλλες περιοχές να περπατήσουν στα στενά σοκάκια της Αγίας Τριάδας και να ενθουσιαστούν με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της περιοχής. 

Όλοι συμφώνησαν ότι πρέπει να δεχτεί επεμβάσεις ώστε να διατηρήσει τη μορφή της αλλά και να αποκτήσει την παλιά της αίγλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.