Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Παρουσίαση της πολιτιστικής διαδρομής "Στις Ρίζες του Μεγάλου Αλεξάνδρου" στη Νάουσα

Η παρουσίαση των δράσεων της Ενδοπεριφερειακής-Διαδημοτικής Συνεργασίας «ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ», είναι το θέμα της ημερίδας που διοργανώνεται από το Δήμο Νάουσας το Σάββατο 25 Μαΐου 2013 και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα συνεδρίων του Πολιτιστικού Κέντρου Σχολής Αριστοτέλους.
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν το κοινό έντυπο «Στις ρίζες του Μεγαλέξανδρου. Μυθικές διαδρομές, αληθινές εικόνες» και η ιστοσελίδα στο διαδίκτυο. Πρόκειται για δύο κοινές δράσεις, οι οποίες υλοποιήθηκαν από τους Δήμους Βέροιας, Δίου-Ολύμπου, Ηρωικής πόλης Νάουσας, Πέλλας και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με τη συνεργασία των Αρχαιολογικών Υπηρεσιών ΙΖ΄ ΕΠΚΑ, ΚΖ΄ ΕΠΚΑ και Α.Π.Θ.-Αρχαιολογικό Τμήμα, με σκοπό την ανάδειξη και την προβολή των αρχαιολογικών μνημείων Ημαθίας, Πέλλας, Πιερίας (Αιγές-Βεργίνα, Δίον, Πέλλα, Σχολή Αριστοτέλους, Μακεδονικοί Τάφοι Ανθεμίων, Αρχαίο Θέατρο Μίεζας).

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη εναρκτήρια εκδήλωση, ξεκίνησε πάλι από τον ίδιο χώρο της Σχολής Αριστοτέλους τον Ιούλιο του 2011 με πρωτοβουλία του Δήμου Νάουσας. Αφορά τις πρώτες δύο δράσεις που έφερε αισίως σε πέρας η Ομάδα Εργασίας των τεσσάρων Δήμων, στην οποία συμμετείχαν οι: κ. Μαρία Τορορή, Βασίλης Δημητριάδης και Ιωάννης  Κουκούλος ως εκπρόσωποι του Δήμου Νάουσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.