Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Incredible Crete, Incredible Hospitality



Από την καμπάνια Incredible Crete της Περιφέρειας Κρήτης 

Το Σενάριο του INCREDIBLE HOSPITALITY
Εικόνα: Βρισκόμαστε σε γκαλερί. Στο πλάνο μας ένας άντρας (Γερμανός, γύρω στα 40) κατευθύνεται με απόλυτη προσοχή σε έναν πίνακα όπου πρωταγωνιστεί μια πορτοκαλιά. Ο άντρας είναι προσηλωμένος στον πίνακα. Μοιάζει υπνωτισμένος και σιγά-σιγά σηκώνει το χέρι του για να πιάσει τον πίνακα. Λίγο πριν τον αγγίξει περνάμε σε άλλο περιβάλλον.

Μετάβαση: Τώρα, βρισκόμαστε σε επαρχιακό δρόμο της Κρήτης. Την οθόνη μας την «πλημμυρίζει» ένας πανέμορφος πορτοκαλεώνας. Ο ίδιος άντρας που πρωταγωνιστούσε στην γκαλερί θαυμάζει τον πλούσιο πορτοκαλεώνα. Μόλις ο Γερμανός πρωταγωνιστής μας απλώνει το χέρι του για να κόψει το πορτοκάλι ξεπροβάλλει από τις πορτοκαλιές ένας άντρας, γύρω στα 45. Είναι ο ιδιοκτήτης, ο οποίος κοιτάζει ανέκφραστος έως και αυστηρά τον επισκέπτη. Φυσικά, ο Γερμανός επισκέπτης μόλις τον είδε «πάγωσε». Στη συνέχεια ο Κρητικός πλησιάζει τον επισκέπτη και του κάνει νόημα να τον ακολουθήσουν. Διστακτικά ο τουρίστας τον ακολουθεί. Τώρα, τους βλέπουμε σε αυλή σπιτιού όπου η γυναίκα του Κρητικού έχει στρώσει το τραπέζι και κερνάει τον Γερμανό. Όλοι τους είναι χαμογελαστοί και απολαμβάνουν τα εδέσματα. Τη στιγμή που ήταν έτοιμος να φύγει του δίνει ο Κρητικός 2 τσάντες πορτοκάλια. Με φόντο τους πορτοκαλεώνες, το κρητικό σπίτι και τους πρωταγωνιστές μας να χαμογελάνε διαβάζουμε super: Incredible Hospitality!

 Επιστροφή στη γκαλερί: Ο άντρας «ξυπνάει» και διαπιστώνει ότι το χέρι του είναι ακόμα απλωμένο και αγγίζει τον πίνακα. Ο φύλακας της γκαλερί του κάνει αυστηρά νόημα να μην αγγίζει τον πίνακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.