Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Βόλος: "Οπτικοακουστικές αναπαραστάσεις της πόλης" στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πολεοδομίας.

Το Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, οργανώνει το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πολεοδομίας, Χωροταξίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο από την Πέμπτη 24 έως και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015.
Κεντρικοί θεματικοί άξονες του συνεδρίου είναι τα γνωστικά αντικείμενα της πολεοδομίας, της χωροταξίας, της περιφερειακής και αστικής ανάπτυξης, καθώς και του περιβάλλοντος.
Το συνέδριο απευθύνεται στα άτομα που δραστηριοποιούνται στα παραπάνω γνωστικά αντικείμενα: μέλη της επιστημονικής κοινότητας, ακαδημαϊκούς και ερευνητές, στελέχη της δημόσιας διοίκησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης, ελεύθερους επαγγελματίες και εργαζόμενους, καθώς και φοιτητές.
Παράλληλα οργανώνει φοιτητικό διαγωνισμό ταινιών ντοκυμαντέρ με θέμα "οπτικοακουστικές αναπαραστάσεις της πόλης" [διαγωνισμός ταινιών με θέμα την πόλη και την αρχιτεκτονική ως παράλληλη εκδήλωση του συνεδρίου].
Τα έργα ντοκιμαντέρ για να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό, πρέπει να πληρούν τις εξής προϋποθέσεις: 
 α) Να έχουν διάρκεια μέχρι δεκαπέντε (15’) λεπτά. 
 β) Να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 8 Ιουνίου 2015. 
Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν οι φοιτητές τμημάτων ΑΕΙ και ΤΕΙ του ελληνικού χώρου καθώς και Έλληνες φοιτητές αντίστοιχων ιδρυμάτων του εξωτερικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.