Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Τα βραβεία αριστείας 2019 του δικτύου EUROCITIES


Οι νικητές των βραβείων EUROCITIES 2019 ανακοινώθηκαν σε τελετή στην Πράγα.
Οι βραβεύσεις απονεμήθηκαν σε τρεις μόνιμες κατηγορίες - συνεργασία, καινοτομία και συμμετοχή - που συνδέονται με το φετινό θέμα «Οι πόλεις σε ένα σταυροδρόμι». 
Αυτό αντικατοπτρίζει το νέο πολιτικό τοπίο σε επίπεδο ΕΕ, καθώς και τα μεταβαλλόμενα τοπία στις πόλεις μας. Πώς μπορούμε να διατηρήσουμε την πραγματική αστική ζωή στους ιστορικούς πυρήνες των σύγχρονων ευρωπαϊκών πόλεων και πώς μπορούμε να φέρουμε πίσω την πόλη και να βρούμε νέους στόχους για παλιούς δημοτικούς ή βιομηχανικούς χώρους που δεν εξυπηρετούν πλέον τους αρχικούς τους σκοπούς; 
Τα νικητήρια έργα είναι:  
  • Στην κατηγορία συνεργασίας: η Αμβέρσα με το έργο του The Big Link
  • Στην κατηγορία της καινοτομίας: το Μόναχο με το έργο ΑΚΙΜ
  • Στην κατηγορία συμμετοχής: Σαραγόσα με το πολιτιστικό κέντρο Harinera zgz
Εννέα πόλεις είχαν επιλεγεί για τα βραβεία στις τρεις κατηγορίες: για τη «συνεργασία» στην Αμβέρσα, τη Δρέσδη και το Μόναχο. για την «καινοτομία» στο Μπρίστολ, στο Μόναχο και στο Στρασβούργο · και για τη "συμμετοχή" στη Σμύρνη, τη Ρεν και τη Σαραγόσα.
Οι πόλεις που είχαν επιλεγεί από τη λίστα έστειλαν ένα σύντομο βίντεο σχετικά με τα έργα τους, το οποίο μπορείτε να βρείτε  εδώ .
Οι νικητές επιλέχθηκαν από ανεξάρτητη κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από έναν εκπρόσωπο από την πόλη υποδοχής, τον ακαδημαϊκό χώρο, τα θεσμικά όργανα της ΕΕ, τα μέσα ενημέρωσης και τον τρίτο τομέα. Ο κατάλογος των μελών της κριτικής επιτροπής μπορεί να βρεθεί εδώ .
Οι φωτογραφίες είναι διαθέσιμες εδώ .

Πηγή : www.eurocities.eu

1 σχόλιο :

  1. Γεια σε όλους,
    Το όνομά μου είναι η κ. Sharon Sim. Ζω στη Σιγκαπούρη και σήμερα είμαι ευτυχισμένη γυναίκα; και είπα στον εαυτό μου ότι οποιοσδήποτε δανειστής που διασώζει την οικογένειά μου από την κακή μας κατάσταση, θα αναφερθώ σε οποιοδήποτε πρόσωπο που ψάχνει δάνειο σε αυτόν, μου έδωσε ευτυχία σε μένα και την οικογένειά μου, χρειαζόμουν δάνειο $ 250, 000,00 για να ξεκινήσω τη ζωή μου όλη όπως είμαι μια μητέρα με 3 παιδιά που γνώρισα αυτό ειλικρινής και ο ΘΕΟΣ φόβος δανειστή άνθρωπος δανείου που με βοηθούν με ένα δάνειο των $ 250, 000.00 SG. Δολάριο, είναι ΘΕΟΣ που φοβάται τον άνθρωπο, αν χρειάζεστε δάνειο και θα επιστρέψετε το δάνειο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του να του πείτε ότι είναι η κ. Sharon, που σας παραπέμπει σε αυτόν. επικοινωνήστε με τον Dr Purva Pius, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (urgentloan22@gmail.com) Whats App + 91-8929509036 Σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.