Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Aναλυτικό πρόγραμμα του διεθνούς συνεδρίου του International Place Branding Association στο Βόλο (27-29.11.2019)

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα εισηγήσεων του διεθνούς συνεδρίου του International Place Branding Association που θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο την προσεχή εβδομάδα (Τετάρτη 27 Νοεμβρίου με Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019). Εκτός από το κυρίως πρόγραμμα του συνεδρίου προγραμματίζονται οι ειδικές συνεδρίες για τους υποψήφιους διδάκτορες, για έργα καλλιτεχνών, καθώς και οι τρεις κεντρικές ομιλίες από τους παρακάτω διακεκριμένους ομιλητές:  
 
Nicholas Cull, Καθηγητής στη Δημόσια Διπλωματία στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια, με τίτλο ομιλίας: Branding Τόπου και Δημόσια Διπλωματία: Το Παράδοξο της ‘Ασφάλειας στη Διαχείριση της Φήμης’ (Reputational Security)

Θωμάς Δοξιάδης, Αρχιτέκτονας – Επικεφαλής του γραφείου doxiadis+, με τίτλο ομιλίας:  Το Branding των Τοπίων: Γη, Τόπος και Ταυτότητα 


Roberto Vegnuti, Marketing – R&D Consultant – Cinque Terre Consorzio Turistico, με τίτλο ομιλίας:  Cinque Terre, Ιταλία. Μια Περίπτωση Branding Τόπου: Από Ευκαιρία σε Απειλή για τον Τουρισμό


Προσκαλούμε όσους ενδιαφέρονται και ασχολούνται με τα ζητήματα του marketing και branding τόπου να συμμετέχουν στο μοναδικό ετήσιο γεγονός.  
Περισσότερες πληροφορίες: 

Ιστοσελίδα IPBA: www.placebranding.org
Ιστοσελίδα συνεδρίου: http://www.placemarketingbranding.gr

1 σχόλιο :

  1. Γεια σε όλους,
    Το όνομά μου είναι η κ. Sharon Sim. Ζω στη Σιγκαπούρη και σήμερα είμαι ευτυχισμένη γυναίκα; και είπα στον εαυτό μου ότι οποιοσδήποτε δανειστής που διασώζει την οικογένειά μου από την κακή μας κατάσταση, θα αναφερθώ σε οποιοδήποτε πρόσωπο που ψάχνει δάνειο σε αυτόν, μου έδωσε ευτυχία σε μένα και την οικογένειά μου, χρειαζόμουν δάνειο $ 250, 000,00 για να ξεκινήσω τη ζωή μου όλη όπως είμαι μια μητέρα με 3 παιδιά που γνώρισα αυτό ειλικρινής και ο ΘΕΟΣ φόβος δανειστή άνθρωπος δανείου που με βοηθούν με ένα δάνειο των $ 250, 000.00 SG. Δολάριο, είναι ΘΕΟΣ που φοβάται τον άνθρωπο, αν χρειάζεστε δάνειο και θα επιστρέψετε το δάνειο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του να του πείτε ότι είναι η κ. Sharon, που σας παραπέμπει σε αυτόν. επικοινωνήστε με τον Dr Purva Pius, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (urgentloan22@gmail.com) Whats App + 91-8929509036 Σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.