Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Συνέδριο ΚΕΔΕ για τη μεταρρύθμιση και ανασυγκρότηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου με πρόσκληση που απέστειλε προς τους δημάρχους της χώρας για συμμετοχή τους στις εργασίες του διήμερου συνεδρίου, τονίζει πως η ΚΕΔΕ συγκαλεί το συνέδριο  ανταποκρινόμενη στη σχετική πρωτοβουλία του υπουργείου Εσωτερικών, που συνέστησε «Επιτροπή για την προετοιμασία του Νόμου για την Μεταρρύθμιση και Ανασυγκρότηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Κράτους».
«Στόχος του συνεδρίου, αναφέρει ο κ. Παπαστεργίου,  είναι η αξιολόγηση, επεξεργασία και υποβολή προτάσεων για την αποσαφήνιση των αρμοδιοτήτων, τόσο μεταξύ του Κράτους και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όσο και μεταξύ των Περιφερειών και των Δήμων, καθώς και για τη μεταφορά αρμοδιοτήτων προς τους Δήμους με συνακόλουθη εξασφάλιση των πρόσθετων οικονομικών πόρων και του προσωπικού.
Μια Διοικητική Μεταρρύθμιση του Κράτους που θα ενισχύει τον επιτελικό ρόλο του και θα ενδυναμώνει το ρόλο των Δήμων στην παροχή των υπηρεσιών στους πολίτες και τις επιχειρήσεις, στην ανάπτυξη της χώρας και στη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής».

Στο συνέδριο παράλληλα θα συζητηθούν σε θεματικές ενότητες:
  • Η συμμετοχή των Ο.Τ.Α. στο νέο ΕΣΠΑ & τα Αναπτυξιακά Προγράμματα των Δήμων
  • Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης – Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία
  • Το Προσφυγικό – Μεταναστευτικό
  • Η συνεργασία της Κ.Ε.Δ.Ε. με την “Επιτροπή Ελλάδα 2021” ( Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου είναι μέλος της Επιτροπής)
«Με τη συμμετοχή σας στον εποικοδομητικό διάλογο, θα μπουν οι βάσεις για τη θεσμοθέτηση ενός νέου πλαισίου οργάνωσης που θα δίνει βιώσιμες λύσεις στα προβλήματα της Αυτοδιοίκησης και των τοπικών μας κοινωνιών» καταλήγει ο κ. Παπαστεργίου.

1 σχόλιο :

  1. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

    Γεια σας αγαπητοί μου, είμαι η Λίντα ΜακΝτόναλντ, που ζει σήμερα στο Ώστιν Τέξας των ΗΠΑ. Είμαι χήρα αυτή τη στιγμή με τρία παιδιά και είχα κολλήσει σε οικονομική κατάσταση τον Απρίλιο του 2020 και χρειάστηκε να αναχρηματοδοτήσω και να πληρώσω τους λογαριασμούς μου. Προσπάθησα να αναζητήσω δάνεια από διάφορες εταιρείες δανείων, τόσο ιδιωτικές όσο και εταιρικές, αλλά ποτέ με επιτυχία, και οι περισσότερες τράπεζες απέρριψαν την πίστη μου, δεν είναι πλήρης θύμα εκείνων των κουκουλαριών εκεί που τους αποκαλούν δανειστές αυτο-χρήματος, είναι όλοι απάτες, το μόνο που θέλουν είναι δικό σου λεφτά και δεν ξέρεις ξανά από αυτά που μου έχουν κάνει δύο φορές πριν συναντήσω τον κ. David Wilson, το πιο ενδιαφέρον μέρος του είναι ότι το δάνειο μου μεταφέρθηκε σε μένα εντός 74 ωρών, οπότε θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με τον κ. David εάν ενδιαφέρεστε να λάβετε δάνειο και είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να τον εξοφλήσετε εγκαίρως, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω email ……… (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Χωρίς πιστωτική επιταγή, χωρίς cosigner με επιτόκιο μόλις 2% και καλύτερα σχέδια αποπληρωμής και προγραμματίστε εάν πρέπει να επικοινωνήσετε με οποιαδήποτε εταιρεία σχετικά με την εξασφάλιση δανείου χωρίς εγγύηση, τότε επικοινωνήστε με τον κ. David Wilson σήμερα για το δάνειο σας.
    Προσφέρουν όλες τις κατηγορίες δανείου
    Βραχυπρόθεσμο δάνειο (5_10 έτη)
    Μακροπρόθεσμο δάνειο (20_40)
    Προθεσμιακό δάνειο μέσων (10_20)
    Προσφέρουν σαν δάνειο
    Στεγαστικό δάνειο ............., Επιχειρηματικό δάνειο ........ Χρεωστικό δάνειο .......
    Φοιτητικό δάνειο .........., Δάνειο εκκίνησης επιχειρήσεων
    Επιχειρηματικό δάνειο ......., Εταιρικό δάνειο .............. κλπ
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
    Όσον αφορά την οικονομική κρίση και το δάνειο, τότε το δάνειο David Wilson είναι το κατάλληλο μέρος για να πάει, απλώς πες του. Η κυρία Linda McDonald σας διευθύνει Καλή τύχη… ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.