Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Η πρόσκληση 2021 Global Mayors Challenge του ιδρύματος Bloomberg Philanthropies βραβεύει 50 καινοτόμες ιδέες


Το ίδρυμα Bloomberg Philanthropies ξεκίνησε έναν διαγωνισμό καινοτομίας για τις πόλεις, αναζητώντας τις πιο φιλόδοξες ιδέες που αναπτύχθηκαν ως απάντηση στο COVID-19. Το Mayors Challenge 2021 θα επιλέξει 50 ιδέες που αντιπροσωπεύουν τις κορυφαίες αστικές καινοτομίες στον κόσμο που θα προκύψουν από την πανδημία. Οι δεκαπέντε νικητές  που θα προκύψουν θα λάβουν 1 εκατομμύριο δολάρια ο καθένας και πολυετή υποστήριξη για να εφαρμόσουν και να διαδώσουν τις καινοτόμες ιδέες τους σε παγκόσμια κλίμακα. 

Ποιοί μπορούν να υποβάλλουν πρόταση ;

Το 2021 Global Mayors Challenge είναι ανοιχτό σε όλες τις πόλεις με πληθυσμούς άνω των 100.000 κατοίκων. Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν το αργότερο στις 21 Μαρτίου 2021. 

Το Mayors Challenge αναζητά τις 50 κορυφαίες αστικές καινοτομίες που είχαν φανταστεί ή ξεκινήσει μετά την πανδημία COVID-19. Αυτές οι ιδέες μπορούν να βρίσκονται σε οποιοδήποτε στάδιο εφαρμογής, αλλά πρέπει να έχουν τη δυνατότητα για ουσιαστικό αντίκτυπο και την ικανότητα εξάπλωσης σε άλλες πόλεις.

Πρέπει να βιαστείς, αν ενδιαφέρεσαι

Οι πρώτες 500 πόλεις που θα υποβάλουν αίτηση λαμβάνουν πρόσβαση σε ένα εργαστήριο εικονικής εφαρμογής, μια 3ωρη συνεδρία εικονικής καθοδήγησης για να ενισχύσουν την αίτησή τους.Εάν έχετε κάποια ερώτηση, μπορείτε να στείλετε email στο mayorschallenge@Bloomberg.org

Λύσε όλες τις απορίες σου ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.