Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

Δωρεάν on line εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα τη ψηφιοποίηση της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς

Ο Δήμος Λαρισαίων συμμετέχει ως εταίρος στο έργο ERASMUS+ DIGICULT - Digital Presentation and Preservation of Intangible Cultural Heritage - Ψηφιακή παρουσίαση και διατήρηση της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς.

Στο πλαίσιο αυτό, το Γραφείο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Δήμου Λαρισαίων και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, καλούν όποιον το επιθυμεί να συμμετάσχει σε ένα Δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα με στόχο την ψηφιοποίηση της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς.

Με τη βοήθεια αυτού του εκπαιδευτικού προγράμματος, θα εμπλουτίσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητες σε πρότυπα και μεθοδολογίες για την ψηφιοποίηση της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς, ώστε να βελτιώσετε τις ψηφιακές σας ικανότητες στο εργασιακό σας περιβάλλον.
 
Μέσω του δωρεάν ανοικτού και καινοτόμου εκπαιδευτικού προγράμματος, θα εκπαιδευτείτε στη χρήση υλικών και ηλεκτρονικών εργαλείων ώστε να μπορείτε να παρουσιάζετε, να προάγετε και να διατηρείτε την άυλη πολιτιστική κληρονομιά παγκόσμια και μακροπρόθεσμα.
Τα μαθήματα είναι online και δωρεάν, σε δικό σας χρόνο (αυτοκαθοδηγούμενη μάθηση - self learning) και θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης!
Γλώσσα: Ελληνικά
 
Για τη συμμετοχή σας, συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος έως την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021 στον παρακάτω σύνδεσμο:
 
*Άυλα πολιτιστικά αγαθά νοούνται εκφράσεις, δραστηριότητες, γνώσεις και πληροφορίες, όπως μύθοι, έθιμα, προφορικές παραδόσεις, χοροί, δρώμενα, μουσική, τραγούδια, δεξιότητες ή τεχνικές που αποτελούν μαρτυρίες του παραδοσιακού, λαϊκού και λόγιου πολιτισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.