Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Καβάλα : Συμμετοχή στην έκθεση “FREIZEIT 2010” της Νυρεμβέργης

Ο Δήμος Καβάλας μεσω της Δ.ΑΝ.Ε.Κ. ( Δημοτική Αναπτυξιακή Επιχείριση Καβάλας ) φέτος συμμετείχε με επιτυχία για 10η συνεχόμενη χρονιά στην έκθεση Ελεύθερου Χρόνου “FREIZEIT 2010” της πόλης Νυρεμβέργης ( με την οποία είναι αδελφοποιημένες ) από τις 27 Φεβρουαρίου μέχρι τις 7 Μαρτίου και εκπροσώπησε τη περιοχή της Καβάλας με περίπτερο 40 τ.μ.

Από τη Δ.ΑΝ.Ε.Κ. στην αποστολή συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης κ. Μιχάλης Χρυσομάλλης και η υπεύθυνη για τη Νυρεμβέργη υπάλληλος κ. Μαρία Καροφυλλίδου.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πέρασε πλήθος επισκεπτών, γεύτηκε τους κουραμπιέδες και τα τουρσιά της περιοχής μας, δοκίμασε τσίπουρο και ούζο, κυρίως όμως ενημερώθηκε για τις δυνατότητες που προσφέρει η περιοχή μας ως τουριστικός προορισμός μέσα από μια ποικιλία εντύπων, ενώ πολύτιμη αποδείχθηκε για άλλη μια φορά η στήριξη του Συλλόγου για την Προώθηση της Αδελφοποίησης ΦΙΛΟΣ, μέλη του οποίου βοήθησαν στην λειτουργία του.


Μεγάλος ήταν ο αριθμός των φίλων της Καβάλας που επισκέφθηκε το περίπτερο, ο οποίος αυξάνει σταθερά, ενώ και πολλοί επώνυμοι φιλοξενήθηκαν σ’ αυτό, μεταξύ των οποίων ο υφυπουργός και κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γεώργιος Πεταλωτής,o Υπουργός Περιβάλλοντος και Υγείας της Βαυαρίας κ. Markus Soeder , ο Αντιδήμαρχος Νυρεμβέργης κ.Horst Foerther , Δημοτικοί Σύμβουλοι, κ.α.
Η αποστολή πλαισιώθηκε από υπηρεσιακούς παράγοντες των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καβάλας οι οποίοι είχαν την ευκαιρία μέσα από μια σειρά συναντήσεων με συναδέλφους τους του Δήμου Νυρεμβέργης να ενημερωθούν για θέματα που άπτονται της αρμοδιότητάς τους και να ανταλλάξουν τεχνογνωσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.