Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Ξεκινά η ψηφοφορία κοινού για το διαγωνισμό ενιαίας ταυτότητας μνημείων και μουσείων

Στο πλαίσιο του Διαγωνισμού Ιδεών «Ενιαία εικόνα και ταυτότητα για τα Μνημεία και Μουσεία της Ελλάδας», που διοργάνωσε το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, ξεκινά αύριο, Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, η ψηφοφορία του κοινού μέσω Διαδικτύου.
Στην ιστοσελίδα ideas.culture.gr και στην επιλογή «ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑΣ», το κοινό μπορεί να επιλέξει την καλύτερη πρόταση, ανάμεσα στο σύνολο των 49 έγκυρων προτάσεων που κατατέθηκαν και εξετάστηκαν από την Κριτική Επιτροπή.
Η Διαδικτυακή ψηφοφορία του κοινού, η οποία προβλέπεται στην Προκήρυξη, αφορά την απονομή ενός επαίνου των 1.000 €, επί των προτάσεων που πληρούν τους όρους της. Η ψηφοφορία ξεκινά την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου και ώρα 10:00 π.μ. και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 10:00 π.μ.

Ο Διαγωνισμός Ιδεών «Ενιαία εικόνα και ταυτότητα για τα Μνημεία και Μουσεία της Ελλάδας», ολοκληρώθηκε στις 26 Ιανουαρίου και τα αποτελέσματα της Κριτικής Επιτροπής θα ανακοινωθούν το τελευταίο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου.

Διαβάστε επίσης :

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.