Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΝ-ΟΙΚΙΑ

Όταν είσαι νέος, δημιουργικός και διαθέτεις φαντασία !   Όταν δεν κλείνεσαι στο καβούκι σου αλλά επιθυμείς να συνευρίσκεσαι με τους άλλους, τότε μπορείς να αλλάξεις τον κόσμο γύρω σου ή τουλάχιστον να τον κάνεις πιο ωραίο. 
Η παρέα του imagine the city διαθέτει αυτά τα χαρακτηριστικά και μας δίνει συνέχεια δείγματα της δουλειάς της.Τώρα παρεμβαίνει στην οδό Πιττάκη σε συνεργασία με την ομάδα εικαστικού φωτισμού BEFORELIGHT και με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων, όπου κάτοικοι και δημιουργοί της πόλης συγκεντρώνουν τα φωτιστικά τους πορτατίφ, καπέλα, φωτιστικά οροφής, απλίκες, φαναράκια, παλιά ή καινούρια, κλασικά ή φευγάτα - για να φωτίσουν με άποψη έναν «απόμακρο» δρόμο στο κέντρο της Αθήνας.
Η οδός Πιττάκη, κάθετος στην οδό Ερμού και δίπλα στο μετρό Μοναστηράκι, θα φιλοξενεί την συμμετοχική φωτιστική εγκατάσταση για τον επόμενο χρόνο, σε συνδυασμό με μία σειρά από εικαστικές παρεμβάσεις που μας «μεταφέρουν» σε οικείους και προσωπικούς χώρους. Οι εργασίες της «Συν-οικίας» θα ολοκληρωθούν στις 30 Νοεμβρίου με ένα πολύχρωμο StreetParty για τους δημιουργούς και τους κατοίκους της!   Καλή επιτυχία



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.