Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Άγιος Νικόλαος :Οργανώνει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δημοσιογράφων 2016


Στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης θα πραγματοποιηθεί 22-25 Σεπτεμβρίου 2016 το 17ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δημοσιογράφων (WPCC). Αυτό επιβεβαιώθηκε στη συνάντηση του Δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού με τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων Ποδηλασίας Walter Rottiers στο Δημαρχείο της πόλης.Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΝ .

Πρόκειται για ένα διεθνές αθλητικό γεγονός που δίνει στον τόπο που το φιλοξενεί μία ευκαιρία ευρείας τουριστικής προβολής –πολύ δε περισσότερο, γιατί οι συμμετέχοντες σ' αυτό είναι και δημοσιογράφοι, εκδότες και ρεπόρτερ από εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνα και τηλεόραση, ηλεκτρονικά πολυμέσα και πρακτορεία ειδήσεων. 
Επίσης καλύπτουν ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως ταξιδιωτικό, αθλητικό, οικονομικό, πολιτιστικό, ιστορικό, τοπικό κλπ. μέσω των ρεπορτάζ τους. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ευρεία προβολή και μετά το πέρας του πρωταθλήματος με σχετική αρθρογραφία σε ευρύ φάσμα μέσων ενημέρωσης των χωρών απ' όπου προέρχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.