Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020

Συνάντηση του Δημάρχου Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ με τον δήμαρχο του Τελ Αβίβ Ρον Χουλτάι

Με τον δήμαρχο του Τελ Αβίβ Ρον Χουλτάι συναντήθηκε  ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ, ο οποίος βρίσκεται στο Ισραήλ με αφορμή την 26η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού IMTM 2020 (International Mediterranean Tourism Market – Διεθνής Μεσογειακή Αγορά Τουρισμού) στην οποία μετέχει και ο Δήμος.
Πρέπει να τονίσουμε ότι το Τελ Αβίβ θεωρείται - μετά από πολλές πόλεις της Αμερικής - η πόλη που έχει την ισχυρότερη πολιτική ανάπτυξης του τοπικού περιβάλλοντος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας.

Κατά την συνάντηση ο κ. Ελισάφ παρουσίασε εκτενώς το προφίλ της πόλης των Ιωαννίνων κάνοντας  αναφορά στην ιστορία, στις αναπτυξιακές της δυνατότητες και την δυναμική του πανεπιστημίου και της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Ειδική μνεία έκανε στο γεγονός ότι ξένες εταιρίες υψηλής τεχνολογίας επιλέγουν να επενδύσουν στα Γιάννενα τόσο λόγω της κομβικής θέσης που έχει η πόλη όσο και λόγω του υψηλού επιπέδου των αποφοίτων του Πανεπιστημίου.


Ο κ. Ελισάφ αναφέρθηκε παράλληλα στον πολιτιστικό και φυσικό πλούτο της πόλης επισημαίνοντας ότι θα ήταν καθοριστικής σημασίας η λειτουργία ενός δυναμικού και ευέλικτου φορέα για την διεθνή ανάδειξη αυτού του πλούτου.

«Η παράδοση των Ηπειρωτών ευεργετών είναι μια άλλη εξαιρετική παρακαταθήκη και μπορεί να αποτελέσει το έναυσμα και να ξανακάνει τα Ιωάννινα τόπο των ευεργετών και της ενεργούς αλληλέγγυας κοινωνίας των πολιτών», τόνισε

Ζήτησε δε από τον κ. Ρον Χουλτάι την συνδρομή του στην προβολή των Ιωαννίνων και την αύξηση της επισκεψιμότητας.

Ο Δήμαρχος του Τελ Αβίβ εξέφρασε την επιθυμία του να επισκεφθεί άμεσα τα Γιάννενα κάτι που είναι πολύ πιθανό να γίνει κατά την διεξαγωγή του αγώνα μπάσκετ των βετεράνων της Μακάμπι με τους βετεράνους Έλληνες μπασκετμπολίστες.

Στη συνέχεια υπήρξε εκτενής ενημέρωση για τον τρόπο εσωτερικής λειτουργίας του δήμου και ειδικότερα για τα δυο επιτελικά και αναπτυξιακά «εργαλεία»-φορείς του δήμου: την Global (Παγκόσμιο) Tel Aviv, μια δημοτική εταιρεία που μέσα από συμπράξεις με τον ιδιωτικό τομέα έχει συμβάλει στην επιτυχημένη δημιουργία και παγκόσμια ανάδειξη της πόλης, και το Foundation (Ίδρυμα) Τελ-Αβιβ, μια δημοτική διαχειριστική αρχή που συλλέγει δωρεές προσώπων και τρίτων ιδρυμάτων προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Η συνάντηση έκλεισε με ανταλλαγή δώρων. Ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ χάρισε στον συνάδελφό του το μετάλλιο της πόλης των Ιωαννίνων και ο Δήμαρχος του Τελ Αβίβ έχρισε τον δήμαρχο Ιωαννίνων και τον αντιδήμαρχο Τουρισμού Γιώργο Λώλη δημότες της πόλης επιδίδοντάς τους το τοπικό διαβατήριο.

1 σχόλιο :

 1. Γεια σε όλους, είστε αυτή τη στιγμή σε μια σοβαρή οικονομική κρίση. χρειάζεσαι δάνειο; Έχετε απορριφθεί από την Τράπεζα και θέλετε ένα δάνειο για να καλύψετε όλες τις ανάγκες σας; - Κανένα πρόβλημα. Οποιαδήποτε και αν είναι η οικονομική σας κατάσταση. Μπορούμε να προσφέρουμε ενυπόθηκα δάνεια, εμπορικά δάνεια, ιδιωτικά δάνεια και δάνεια για αποκλειστικούς εκπαιδευτικούς σκοπούς. ", Δεν ψάχνουμε πια γιατί μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εξασφαλίσετε αυτό που χρειάζεστε.
  Ερωτήσεις / Υποστήριξη; - Email (ferratum.loans@gmail.com) (ferra_tum@outlook.com) και λάβετε απάντηση σε λίγες ώρες.

  Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο από $ 5000 έως $ 200 εκατομμύρια για την επίλυση των οικονομικών προβλημάτων σας με πολύ χαμηλό επιτόκιο 3% για διάρκεια δανείου 1 έως 30 ετών (12 -360 μήνες). Αυτό το πρόγραμμα χρηματοδότησης επιτρέπει στον πελάτη να απολαμβάνει χαμηλό επιτόκιο αποπληρωμής για τη διάρκεια του δανείου αφού εξασφαλίσει ένα δάνειο μαζί μας. Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!
  Θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε από εσάς! Εάν έχετε κάποια ανησυχία ή θέλετε να αποσαφηνιστείτε παρακαλώ στείλτε μας email στο
  Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: ferratum.loans@gmail.com
  Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: ferra_tum@outlook.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή