Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Συνάντηση του Δημάρχου Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ με τον δήμαρχο του Τελ Αβίβ Ρον Χουλτάι

Με τον δήμαρχο του Τελ Αβίβ Ρον Χουλτάι συναντήθηκε  ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ, ο οποίος βρίσκεται στο Ισραήλ με αφορμή την 26η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού IMTM 2020 (International Mediterranean Tourism Market – Διεθνής Μεσογειακή Αγορά Τουρισμού) στην οποία μετέχει και ο Δήμος.
Πρέπει να τονίσουμε ότι το Τελ Αβίβ θεωρείται - μετά από πολλές πόλεις της Αμερικής - η πόλη που έχει την ισχυρότερη πολιτική ανάπτυξης του τοπικού περιβάλλοντος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας.

Κατά την συνάντηση ο κ. Ελισάφ παρουσίασε εκτενώς το προφίλ της πόλης των Ιωαννίνων κάνοντας  αναφορά στην ιστορία, στις αναπτυξιακές της δυνατότητες και την δυναμική του πανεπιστημίου και της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Ειδική μνεία έκανε στο γεγονός ότι ξένες εταιρίες υψηλής τεχνολογίας επιλέγουν να επενδύσουν στα Γιάννενα τόσο λόγω της κομβικής θέσης που έχει η πόλη όσο και λόγω του υψηλού επιπέδου των αποφοίτων του Πανεπιστημίου.


Ο κ. Ελισάφ αναφέρθηκε παράλληλα στον πολιτιστικό και φυσικό πλούτο της πόλης επισημαίνοντας ότι θα ήταν καθοριστικής σημασίας η λειτουργία ενός δυναμικού και ευέλικτου φορέα για την διεθνή ανάδειξη αυτού του πλούτου.

«Η παράδοση των Ηπειρωτών ευεργετών είναι μια άλλη εξαιρετική παρακαταθήκη και μπορεί να αποτελέσει το έναυσμα και να ξανακάνει τα Ιωάννινα τόπο των ευεργετών και της ενεργούς αλληλέγγυας κοινωνίας των πολιτών», τόνισε

Ζήτησε δε από τον κ. Ρον Χουλτάι την συνδρομή του στην προβολή των Ιωαννίνων και την αύξηση της επισκεψιμότητας.

Ο Δήμαρχος του Τελ Αβίβ εξέφρασε την επιθυμία του να επισκεφθεί άμεσα τα Γιάννενα κάτι που είναι πολύ πιθανό να γίνει κατά την διεξαγωγή του αγώνα μπάσκετ των βετεράνων της Μακάμπι με τους βετεράνους Έλληνες μπασκετμπολίστες.

Στη συνέχεια υπήρξε εκτενής ενημέρωση για τον τρόπο εσωτερικής λειτουργίας του δήμου και ειδικότερα για τα δυο επιτελικά και αναπτυξιακά «εργαλεία»-φορείς του δήμου: την Global (Παγκόσμιο) Tel Aviv, μια δημοτική εταιρεία που μέσα από συμπράξεις με τον ιδιωτικό τομέα έχει συμβάλει στην επιτυχημένη δημιουργία και παγκόσμια ανάδειξη της πόλης, και το Foundation (Ίδρυμα) Τελ-Αβιβ, μια δημοτική διαχειριστική αρχή που συλλέγει δωρεές προσώπων και τρίτων ιδρυμάτων προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Η συνάντηση έκλεισε με ανταλλαγή δώρων. Ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ χάρισε στον συνάδελφό του το μετάλλιο της πόλης των Ιωαννίνων και ο Δήμαρχος του Τελ Αβίβ έχρισε τον δήμαρχο Ιωαννίνων και τον αντιδήμαρχο Τουρισμού Γιώργο Λώλη δημότες της πόλης επιδίδοντάς τους το τοπικό διαβατήριο.

2 σχόλια :

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

    Γεια σας αγαπητοί μου, είμαι η Λίντα ΜακΝτόναλντ, που ζει σήμερα στο Ώστιν Τέξας των ΗΠΑ. Είμαι χήρα αυτή τη στιγμή με τρία παιδιά και είχα κολλήσει σε οικονομική κατάσταση τον Απρίλιο του 2020 και χρειάστηκε να αναχρηματοδοτήσω και να πληρώσω τους λογαριασμούς μου. Προσπάθησα να αναζητήσω δάνεια από διάφορες εταιρείες δανείων, τόσο ιδιωτικές όσο και εταιρικές, αλλά ποτέ με επιτυχία, και οι περισσότερες τράπεζες απέρριψαν την πίστη μου, δεν είναι πλήρης θύμα εκείνων των κουκουλαριών εκεί που τους αποκαλούν δανειστές αυτο-χρήματος, είναι όλοι απάτες, το μόνο που θέλουν είναι δικό σου λεφτά και δεν ξέρεις ξανά από αυτά που μου έχουν κάνει δύο φορές πριν συναντήσω τον κ. David Wilson, το πιο ενδιαφέρον μέρος του είναι ότι το δάνειο μου μεταφέρθηκε σε μένα εντός 74 ωρών, οπότε θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με τον κ. David εάν ενδιαφέρεστε να λάβετε δάνειο και είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να τον εξοφλήσετε εγκαίρως, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω email ……… (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Χωρίς πιστωτική επιταγή, χωρίς cosigner με επιτόκιο μόλις 2% και καλύτερα σχέδια αποπληρωμής και προγραμματίστε εάν πρέπει να επικοινωνήσετε με οποιαδήποτε εταιρεία σχετικά με την εξασφάλιση δανείου χωρίς εγγύηση, τότε επικοινωνήστε με τον κ. David Wilson σήμερα για το δάνειο σας.
    Προσφέρουν όλες τις κατηγορίες δανείου
    Βραχυπρόθεσμο δάνειο (5_10 έτη)
    Μακροπρόθεσμο δάνειο (20_40)
    Προθεσμιακό δάνειο μέσων (10_20)
    Προσφέρουν σαν δάνειο
    Στεγαστικό δάνειο ............., Επιχειρηματικό δάνειο ........ Χρεωστικό δάνειο .......
    Φοιτητικό δάνειο .........., Δάνειο εκκίνησης επιχειρήσεων
    Επιχειρηματικό δάνειο ......., Εταιρικό δάνειο .............. κλπ
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
    Όσον αφορά την οικονομική κρίση και το δάνειο, τότε το δάνειο David Wilson είναι το κατάλληλο μέρος για να πάει, απλώς πες του. Η κυρία Linda McDonald σας διευθύνει Καλή τύχη… ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.